Resultaten voor springkasteel trouw

springkasteel trouw
Trouwen De Vesten.
Ontvang je gasten in stijl. Kies voor onze ontvangstzaal waar je de gasten voor je trouwfeest al dan niet culinair kan verwelkomen. Binnen en buiten. Bij mooi weer kan je genieten van het terras en de tuin en binnen is het stijlvol vertoeven tijdens je huwelijksfeest. Uitgerust en afgestemd op al je noden. Filmpje of muziek voor het bruidspaar? In onze zalen geniet je van een kraakheldere akoestiek en de nieuwste audiovisuele apparatuur. Vlot bereikbaar met ruime parking. Niemand komt te laat voor jouw feest, want we liggen vlakbij de afrit Geel-Oost van de E313, centraal gelegen bij Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Gratis parking voor al je gasten op je trouwdag! We maken jouw feest even spectaculair voor de kinderen als voor de volwassenen. Opties genoeg: springkasteel, goochelaar of kinderdisco, en nog veel meer! Onze chef-koks creëren het feestmenu voor jouw mooiste dag. All in of à la carte? Receptie, walking dinner, buffet of menu? Jij kiest, onze topchefs realiseren je stoutste culinaire dromen. Voor iedere smaak een bereiding of een vaste menuformule. Van 20 tot 800 gasten ben je bij ons aan het juiste adres. Zij beleefden een prachtfeest. Ons huwelijk bij Domein De Vesten was gewoonweg perfect!
springkasteel trouw
WeddingJump - Wit springkasteel - Stijlvol trouwen.
Huur een wit springkasteel voor uw trouwfeest in.: Brugge-centrum, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries, Sint-Michiels, Kristus-Koning, Sint-Jozef, Koolkerke, Varsenare, Oostkamp, Damme, Moerkerke, Vivenkapelle, Sijsele, Oedelem, Beernem, Aalter, Knesselare, Maldegem, Oudenburg, Jabbeke, Eernegem, Aartrijke, Zedelgem, Klemskerke, Torhout, Veldegem, Ruddervoorde, Wingene, De Haan, Wenduine, Lissewege, Zuienkerke, Zeebrugge, Heist., Slecht weer garantie. Dit wil zeggen dat u bij regenweer kostenloos tot 12 uur voor het afgesproken uur van plaatsing kan annuleren. Eventuele annulaties worden enkel telefonisch aanvaard, niet via mail. Wat mensen zeggen over dit unieke springkasteel voor uw trouw.
Trouwfeest - Dennie's' Frietkar.
Neem dan snel contact op via info@denniesfeestverhuur.nl. Heeft u voor uw communiefeest of kinderfeest interesse in een springkussen of springkasteel? Dat kan denniesfrietkar.be voor u regelen! Wij hebben ook een groot assortiment aan springkussens en springkastelen en zelfs een popcorn of suikerspinmachine!
SPRINGKASTELEN VERHUUR BELGIE, VLAAMS-BRABANT, BRUSSEL, WAALS-BRABANT 0495/500.290 - SPRINGKASTEEL HOEILAART.
Als we met ons springkasteel bij de mensen aankomen, begint het feest al een heel erg beetje. Enthousiasme, kinderlijkongeduld en springen, springen maar. Springkastelen zijn zo cool. Je vindt er bij Baloeba een heleboel en in allematen.: grote springkastelen, middelgrote springkastelen, kleine springkastelen, hindernissenbanen multiplay-kussens. Feesten: verjaardagen, verjaardag, verjaardagsfeest, trouwfeest, trouw, huwelijk, bedrijfsfeesten barbeque, barbecue, bbq, wijkfeest, wijkfeesten, enz.
Gezonde ideetjes is under construction.
Als je aan het wedding-plannen bent en nog opzoek bent naar een leuke activiteit om je feest op te vrolijken, dan is dit springkasteel het ding dat nog ontbreekt. Dit springkasteel is niet allen voor kinderen, maar ook ontzettend leuk voor volwassenen.
Welkom bij Fun4you Huur je springkasteel, hindernisbaan of attractie! Kies uit ons uitgebreid assortiment aan partyverhuur en feestmateriaal. Facebook. YouTube. Instagram.
Direct Online reserveren. 15 Korting bij Afhaal. Bekijk hier hoe ons voorraadsysteem werkt. Keuken Buffet materiaal. Welkom bij Fun4you. Hier vind je ons ruim assortiment aan springkastelen, hindernisbanen, attracties en feestmateriaal terug. Met onze nieuwe webshop zie je zo wat er nog beschikbaar is en wat het je kost. Vul je winkelmandje met de goederen die je wenst, vervolgens kan je ook je gewenste huurperiode opgeven. Wij doen de rest. Zo kan je zonder al te veel zorgen aan je feestje beginnen! Weekend aan dagprijs ACTIE. Ruime flexibiliteit voor levering 8u-20u en ophalen maandag 8u-20u 2 volledige dagen springplezier ZA ZO aan 1 x de dag prijs. OPGEZET EN AFGEBROKEN. De springkastelen, hindernissenbanen en attracties worden bij levering kosteloos voor u opgebouwd en nadien afgebroken. Zo bent u altijd gegarandeerd van een professionele en veilige plaatsing van de gehuurde materialen.
Trouwfeest in de tuin, tussen het groen en in de velden - Event'L.' Bloglovin. E-mailadres. Facebook. Instagram. Pinterest. Bloglovin. Facebook. Instagram. Pinterest.
We mochten de ceremonie verzorgen met uitzicht op de maisvelden! Een zicht om bij weg te dromen. En de kindjes hadden dan weer de tijd van hun leven op het springkasteel. Oh ja, en dat gigantisch dessertenbuffet was er ook!
Trouwdecoratie Verhuur Feestmateriaal Remmerie.
Springkastelen en attracties. Bar en koeling. Huur uw feestmateriaal via Verhuur Remmerie uit Kortrijk. Wij verzorgen uw bedrijfsfeesten, communiefeesten, party's, verenigingsactiviteiten, huwelijksfeesten, tot in de puntjes. Onze service en inzet zijn onklopbaar! Alle prijzen excl. btw 21 en leveringskosten en gelden voor 4 dagen bv afhaal op vrijdag, retour op maandag.

Contacteer ons