Resultaten voor springkasteel glijbaan

springkasteel glijbaan
Springkasteel Star Wars.
Springkasteel Circus mini. Het springkasteel wordt bij u geleverd, klaargezet voor gebruik, afgelaten en terug opgevouwen. In principe dient u enkel te zorgen voor de nodige stroomvoorzieningen 230V. Wij geven een 'slecht-weer-garantie' tot op de dag van de huur zelf dus u kunt zonder stress uw springkasteel maanden op voorhand reserveren!
Springkasteel Mini seaworld met glijbaan huren.
Dit is een leuk klein springkasteel met obstakel en glijbaan voor de kleinste. De vermelde huurprijs is voor een huurperiode van 3 opeenvolgende dagen. Huren voor 1 dag: Indien u enkel voor 1 dag wenst te huren gelieve dan even een mail te sturen met het gewenste springkasteel en verhuurdatum zodat wij kunnen kijken of dit mogelijk is.
Springkasteel huren in Beveren - Benieuwd naar ons aanbod springkastelen?
Prijs voor heel weekend: €170. Dit springkasteel met glijbaan in flamingo thema heeft alles om er een feest van te maken! 3,9, x 4,9, x 3,6, L x B x H. Prijs per weekenddag: €100. Prijs voor heel weekend: €170.
Grozifun.
De Multiplay Piratenboot XL is een van de nieuwe, grote Multiplay springkastelen. In het springkasteel zijn diverse obstakels geplaatst voor heel veel en urenlang speelplezier. Daarnaast kunnen de kinderen van de schuifaf glijden en uiteraard is er genoeg ruimte over om lekker te springen. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende springkasteel. De Piratenboot is vormgegeven in opvallende kleuren en een leuk Piratenthema. Schoenen, eten, drinken, scherpe voorwerpen, water, slingers én confetti shooters zijn verboden in het springkasteel! Afmetingen opgeblazen: 5.5 x 7.6 x 4.5m LxBxH. Springkasteel Unicorn Slide Combo. Prijs: 90 EUR per dag. Deze leuke opvallende springkussens zijn compact en hebben supergave prints in eigen thema op de wanden zitten! De slide combo heeft ook een glijbaan en een 3D object boven de glijbaan. De slide combo is compact maar zeker niet een klein springkussen!
Glijbaan huren? DobbyFun, uw spécialist in glijbanen verhuur.
Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u glijbanen te huur voor zowel binnen als buiten. U moet er wel rekening mee houden dat de meeste glijbanen veel langer zijn dan een traditioneel springkasteel. De kleinste glijbanen zijn al gauw 7 meter lang en minimaal 2,5, meter breed.
Springkastelen, sumo worstelen Attracties Glijbaan Piraat 4.5m x 9m x 5m hoog.
Kindergiraf 4.5m x4.5m. € 97.00 incl BTW. leeuw met kleine glijbaan rechts. € 97.00 incl BTW. Olifant 4.5m x 4.5m met dak. € 121.00 incl BTW. Panda 4.5m x 4.5m met dak. € 109.00 incl BTW. springkasteel 3m x 3m, 2m hoog.
Springkastelen Sprinkie Glijbaan.
Levering of zelf ophalen. De glijbaan Clown is voorzien van kleurrijke clownfiguren en bestaat uit een trap aan de linkerkant en een glijbaan aan de rechterkant. Afmetingen l x b x h: 7,8, x 3,8, x 6,3, m. Aantal kinderen: circa 6 personen. Gewicht springkasteel: ca. Prijs: 130 EUR per dag weekdag. Prijs: 150 EUR per dag zaterdag, zondag, of feestdag. 2 dagen: 55 EUR. 3 dagen: 95 EUR. 4 dagen: 125 EUR. Verlengsnoer 20 meter: 5 EUR. Verlengsnoer 40 meter: 7 EUR. Waarborg: 100 EUR. De gehuurde springkastelen worden gratis geleverd en opgehaald indien vermeld op de website op de door de huurder gekozen locatie, in een straal van 15 km rond Zingem. Indien de afstand groter is dan 15 kilometer is er een bijkomende kost van 0,50, EUR per extra kilometer. Doorgaans gebeurt de levering vóór 10u00 en de ophaling tussen 20u00 en 22u00. Dit steeds in overleg met de huurder.
Verhuur van springkastelen Springding.
terug naar overzicht. JUNGLE MINI TRACK. MINI HINDERNISSENBAAN - JUNGLETHEMA! Afmeting b l h: 3,8, x 9 x 5,8., aantal kinderen: 8. Leeftijd: tot 14 jaar. Weekdag: 185 €. Za/Zon/Feestdag: 195 €. Weekend za/zon: 300 €. 2 weekdagen: 290 €. Vraag een offerte. terug naar overzicht. HINDERNISSENBAAN - GLIJBAAN - PIRATENTHEMA!
Springkasteel Koe met glijbaan Springkastelen Springpaleis.
springkastelen en attracties. Springkasteel Koe met glijbaan. Springkasteel Koe met glijbaan. Bella de koe is een blikvanger in elke tuin! Binnenin staan ludieke obstakels in de vorm van een koe en melkflessen. Aan de zijkant is er nog een leuke glijbaan!

Contacteer ons