Resultaten voor jungle springkasteel

jungle springkasteel
NIEUW: Springkasteel Jungle world - Totaal Feestverhuur.
Home Springkastelen NIEUW: Springkasteel Jungle world. Springkasteel Jungle World. De laatste aanwinst in ons assortiment springkastelen. Het springkasteel Jungle World is een heel leuk overdekt springkussen met springgedeelte met obstakels én aparte glijbaan. Voor kinderen is het springkasteel Jungle World volop genieten!
jungle springkasteel
Springkasteel 'De' Jungle'' Verhuur springkastelen en feestmateriaal regio Oudenburg - Bumpi.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Springkasteel 'De' Jungle'.' Prijs voor verhuur. prijs ALL-IN euro. Prijzen zijn inclusief leveren, plaatsen en ophalen binnen een straal van 25km rond Oudenburg. Ook verkrijgbaar in een totaalpakket met luxe-tent, tafels en stoelen voor €310!
Multiplay springkasteel Jungle King groot AQ457 Hadektoys.
De palmbomen brengt direct de perfecte sfeer met zich mee op dit springkasteel. Het brengt de kids in een ideale stemming om zich compleet thuis te voelen in de jungle. Waag een sprong in de jungle met een multiplay springkasteel van Airquee, wij brengen u topkwaliteit!
Springkasteel Jungle Safari - Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
Artikelnummer: N/B Categorie: Springkastelen middelgroot. Springkasteel Jungle Safari. Afhaal, Opbouw en afbraak volledig door Blitzz 4U. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om Springkasteel Jungle Safari te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Verhuur verkoop van springkastelen en partytenten Springkasteel jungle safari.
Springkasteel jungle safari. Het springkasteel jungle safari is zeer uitgebreid, met pilaren en obstakels waar kinderen op, over en omheen kunnen springen en spelen. Dit springkasteel is zowel voor kleine als grotere kinderen erg vermakelijk. Reserveer nu het springkasteel jungle safari en geniet van onze meerdaagse actie!
Springkasteel tentenlapere.be.
Het Jungle Springkasteel zorgt voor uren speelplezier dankzij de ingebouwde glijbaan. Het heeft een afmeting van 6x4 meter. Dit springkasteel is geschikt voor 8 kinderen. Wij leveren en plaatsen het springkasteel. Prijs: 115 EUR dag. Copyright Alle rechten voorbehouden. 32 0498 294231.
Funland Jungle: SpringeRaf.
Funland Jungle springkasteel SpringeRaf.mp4 1215, MB. Gratis Offerte aanvragen. onderstaande informatie in.: Duur van de huurperiode.: Vink alle artikels aan die voor jou van toepassing zijn.: Adventure Track Jungle 19m. Springkasteel Mega Disco. Springkasteel De Reuzen Disco. Springkasteel Ros Beiaard.
Preview.
Jungle fun springkasteel €100. Categorie: Klein springkasteel. Prijs: 100.00 EUR. Afmetingen: Lengte: 400CM x Breedte: 360CM x Hoogte: 280CM. Jungle fun is het broertje van Madagascar. Ook hier spreken de tekeningen tot de verbeelding van de kinderen. Het springkussen bevat een springoppervlakte alsook een glijbaan.

Contacteer ons