Resultaten voor springkasteel kasteel

springkasteel kasteel
Springkasteel huren in Beveren Koning Springkasteel.
Élke gelegenheid is goed om onze kinderen op een actieve én interactieve manier de dag van hun leven te bezorgen! Bij Koning Springkasteel kan u steeds terecht voor de huur van springkastelen in Beveren en regio Waasland. Benieuwd naar ons aanbod van springkastelen in regio Waasland?
blitzzco.be
Springkoe westerlo Springkastelen.
Prachtig model van springkasteel De kindjes over de hindernissen kunnen kruipen. Dit springkasteel is ook overdekt. Ook ideaal om binnen plaatsen! 8m op 3meter groot 3.3m hoog. Dag 95 euro 135 euro. Weekenddag 95 euro 135 euro. Weekend 160 euro 200 euro. Midweek 230 euro 270 euro. Week midweek 50 euro. Vanaf €95 p/d. Een echte belevenis voor uw kinderen. Door de benen van de koe gaat men naar binnen in de boerderij en via een glijbaan terug naar buiten. In het kasteel staan een aantal obstakels! Uw kinderen zijn er echt dol op! 5.2m op 5meter groot 3.9meter hoog. Dag 70 euro 110 euro. Weekenddag 70 euro 110 euro. Weekend 125 euro 165 euro. Midweek 180 euro 220 euro. Week midweek 50 euro. Vanaf €70 p/d. Voor de echte voetballer. Supertof kasteel dat uren spelplezier verzorgd. In het kasteel zijn er meerdere voetbalobstakels. Fun, fun, fun! Ook ideaal om binnen te plaatsen. 5.1m op 5.2meter groot 3.2 meter hoog. Dag 80 euro 120 euro. Weekenddag 80 euro 120 euro. Weekend 140 euro 180 euro. Midweek 200 euro 240 euro. Week midweek 50 euro. Vanaf €80 p/d. Wil je nu iets meer dan dat is Piratenboot echt iets voor jou.
Springkasteel huren - Starlet.
Heb je thuis een feestje, houdt je een opendeurdag of wil je je kinderen eens op een spectaculaire manier verrassen? HUUR EEN SPRINGKASTEEL. Keuze uit vijf springkastelen. Welk heeft jouw voorkeur? Levering gratis binnen een straal van 15 km en daarna 0.60 € per km. 6.5m x 4m x 4m. Huurprijs 115 euro/dag. Nu 3 dagen voor de prijs van 1. 4.5m x 5.5m, overdekt met schuifaf. Huurprijs 90 euro/dag. Nu 3 dagen voor de prijs van 1. 3m x 4m, overdekt. Huurprijs 70 euro/dag. Nu 3 dagen voor de prijs van 1. 4.5m x 5.5m, overdekt, met obstakels. Huurprijs 100 euro/dag. Nu 3 dagen voor de prijs van 1. Kasteel met draak. 3m50 x 4m40 x 3m90. Huurprijs 115 euro/dag. Supplement waterbad: 10 euro/dag. Nu 3 dagen voor de prijs van 1. 4.5m x 5.5m, overdekt met schuifaf. Huurprijs 90 euro/dag. Nu 3 dagen voor de prijs van 1. 4.9 X 3.9 X 3.5m, overdekt, met obstakels. Huurprijs 100 euro/dag. Nu 3 dagen voor de prijs van 1. Voor feestjes groot en klein.
springkasteel - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Wifi, restaurant, thema-avonden en springkasteel. Wifi, restaurant, theme nights and bouncy castle." Commerciële bevroren opblaasbare volwassen springkasteel voor koop/gebruikt party jumpers voor koop/springkastelen met prijzen. commercial frozen inflatable adult bouncy castle for sale/used party jumpers for sale/jumping castles with prices.
Contact.
Like us on facebook. Het springkasteel met glijbaan is ons meest verhuurde springkasteel, dit omdat het een mooi extraatje heeft, je kan er namelijk niet enkel op springen maar ook nog eens op naar boven klimmen om van de schuifaf te glijden. Dit springkasteel heeft een zeer toegankelijke afmeting van 5,00m, bij 4,60m, en een hoogte van 4,00m, zeer geschikt voor in de tuin. Ook is hier aan de ingang/uitgang een veiligheidsnet voorzien dat kan dichtgemaakt worden zodat de allerkleinste er niet zelf uit kunnen. Het prinsessen springkasteel is volledig omrand en heeft enkel een kleine ingang vooraan. Het springkasteel is ongeveer 4,50m, breed, 4,50m, diep en 4,00m, hoog. Dit is een ideaal springkasteel voor de allerkleinste kapoenen. Iets te vieren? Reserveer onze artikelen via email, telefoon of gebruik het reservatieformulier op deze website. Wij nemen steeds contact met je op om je reservatie te bevestigen en praktische afspraken te maken voor de levering. Wij leveren trouwens altijd de avond vóór het feestje. Zo heb je de dag zelf geen zorgen meer! Na de verhuurperiode komen wij de artikelen op de afgesproken dag én uur halen. Wij leveren gratis in de regio Mol, Balen, Lommel, Leopoldsburg, Hechtel-Eksel.
Springkastelen verhuur Cabo events.
Dit springkasteel is helemaal in het roze en een prinsessen kasteel waar ze zich even een echte prinses kunnen voelen! Met obstakels binnenin en een glijbaan aan de zijkant. Afmetingen: L 4m60 x B 6m20. Prijs: 130 euro incl.btw - weekends/vakanties/feestdagen. 120 euro incl.btw - weekdagen. HINDERNISPISTE: ARMY RUN. Een echte bootcamp met deze army themed hindernisbaan. In het eerste deel zitten enkele bootcamp obstakels. Daarna volgt de steile glijbaan! Let op: Een steile glijbaan is erg leuk maar heeft ook een moeilijkere trap/klim om boven te geraken. Afmetingen: L 12m x B 4m x H5m. Prijs: 215 euro incl.btw - weekends/vakanties/feestdagen. 200 euro incl.btw - weekdagen. MULTIPLAY: SAFARI WORLD. Hier kunnen de kinderen een dag plezier maken en springen in de jungle samen met de verschillende safari dieren die dit springkasteel heeft. Binnenin zitten er overal obstakels en een leuke glijbaan! Afmetingen: L 5m50 X B 5m. Prijs: 145 euro incl.btw - weekends/vakanties/feestdagen. 130 euro incl.btw - weekdagen. ATTRACTIE: VOETBAL DARTS.
Belangrijk KidsHappy Verhuur springkastelen.
Het springkasteel dient te worden geplaatst op een vlakke ondergrond. Rond het springkasteel moet minstens 1 meter tussenruimte voorzien zijn. Het regenzeil biedt geen garantie dat het springkasteel volledig droog zal blijven. Er mag niet gegeten worden in het springkasteel. Indien het springkasteel grondig gereinigd dient te worden door overtreding van de regels, worden de kosten doorgerekend aan de huurder. W A T H E E F T U N O D I G? Electriciteit van 220 volt, minstens 16Amp, met verlenging tot aan de achterkant van het kasteel. De doorgang naar de plaats waar het kasteel moet staan, moet voldoende breed zijn. Een opgevouwen springkasteel is een redelijk groot, zwaar en is een moeilijk handelbaar pak. Als er toch obstakels zijn, moet er gezorgd worden voor extra hulp. A A N D A C H T. Bij stormwind of onweer het springkasteel ontruimen en onmiddellijk uitschakelen. Indien het springkasteel niet opgeblazen is bij regen: water aflaten, muren torens naar binnen plooien en het springkasteel dubbelvouwen zodat er niet te veel water kan inlopen.
Jump For Joy Springkasteel huren Meetjesland.
Op onze springkastelen geldt er gratis levering, gratis installatie en afbraak, indien dit binnen een straal is van 20km van onze locatie. PROMO: prijs weekend is €210 €€160. Wij hebben hem! De splinternieuwe Multiplay Unicorn. Dit springkasteel heeftveel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. Uren springplezier gegarandeerd! PROMO: prijs weekend is €210 €160. PROMO: prijs weekend is €180 €140. Midi Jungle thema.

Contacteer ons