Resultaten voor lego springkasteel

lego springkasteel
Springkasteel Star Wars.
Springkasteel Circus mini. Het springkasteel wordt bij u geleverd, klaargezet voor gebruik, afgelaten en terug opgevouwen. In principe dient u enkel te zorgen voor de nodige stroomvoorzieningen 230V. Wij geven een 'slecht-weer-garantie' tot op de dag van de huur zelf dus u kunt zonder stress uw springkasteel maanden op voorhand reserveren!
Slide Combo Superblocks - Springkastelen-Nazareth.
Slide Combo Superblocks. Beschrijving: Een grote fan van Lego? Dan hebben wij het springkasteel voor op jouw feestje. Op onze Slide Combo Superblocks leef je je volledig uit op het grote springvlak, laat de fantasie volledig werken door de vrolijke kleuren en geniet volledig van jouw feestje.
Springkasteel huren in Nijlen.
Midi Multifun Boerderij Springkasteel. Maxi Multifun Piraat Springkasteel. Multiplay Piratenboot L Springkasteel. Multiplay Haai Springkasteel. Vliegtuig Multifun Springkasteel. Disco Fun Circus springkasteel. Multiplay Brandweer Super Springkasteel. Circus, spring als een clown en acrobaat in dit springkasteel. Glijden en spelen, dansen en muziek.
LEGO Batman springkasteel huren.
Zelf afhalen mogelijk? Ook zo'n' grote fan van de LEGO batman movies Dan is dit het springkasteelvan je dromen! Speel met je vriendjes op dit blitse springkasteel en glijd met hoge snelheid van de glijbaan af. Everything is AWESOME! TIP: Huur hier uw LEGO bouwpakket inkleding voor LEGO Feestjes!:
Outsunny Opblaasbaar Springkasteel Voor Kinderen Met Springbed 300X275X210 Cm Veelkleurig Kidinn.
Klik op de link om meer informatie te krijgen over.: Klik op de link om meer informatie te krijgen over.: Maattabel Functies Outsunny Opblaasbaar Springkasteel Voor Kinderen Met Springbed 300X275X210 Cm. Tecnologias Outsunny Opblaasbaar Springkasteel Voor Kinderen Met Springbed 300X275X210 Cm.
LEGO shop Lego kopen? Alle Lego sets bij DreamLand.
Barbie Bakugan Beyblade burst Fortnite Harry Potter LEGO LOL Surprise Paw Patrol Playmobil Pokémon PJ Masks Super Mario Trolls. Avengers Cars Disney Princess Frozen Star Wars Toy Story. Ketnet Studio 100. Bumba Peppa Pig K3 Nachtwacht LikeMe. Alles van Kamers Bureau.
Multifun lego met surfer - RedaFun.
Tafels en Stoelen. Multifun lego met surfer. €160 2 dagen. Voor max 8 kinderen. Nodige plaats 6x6m. Vrije doorgang van 1m nodig. Geen trappen of verdiepingen. Schoenen, eten, drinken scherpe voorwerpen, slingers én confetti shooters zijn verboden in het springkasteel!
Combo Bouwblokken - Dewit Events Springkastelen en opblaasbare attracties.
€220 INCLUSIEF Gibbons blower FP 5006 1.5Hp. Aantal blowers van dit type nodig voor dit springkasteel: 1. €4.49 Grondzeil op maat. Grootte grondzeil voor dit springkasteel: 31.8 m €142.78. €85 Valmat ten 200x100. Aantal valmatten nodig voor dit springkasteel: 1 €85.
springtijd - Verhuur van super leuke springkastelen.
Plooi muren en torens naar binnen en vouw het springkasteel dubbel, zodat de onderkant van het springkasteel aan de bovenkant komt en er geen water kan insijpelen. -Direct na de hevige regenval het springkasteel terug openvouwen en opblazen, zodat het kan drogen. - De blazer van het springkasteel mag NOOIT worden afgedekt. -Indien u het springkasteel meer dan 1 dag huurt, zal de huurder de blazer 's' nachts afkoppelen en veilig opbergen. - Er dient steeds 1 m vrije ruimte rondom het springkasteel te zijn en het mag na opstelling niet meer verplaatst worden. -Gebruik van de attractie is steeds onder toezicht van één of meerdere volwassenen. -De springkastelen zijn ontworpen voor KINDEREN. - De huurder staat in voor de bewaking en de bewaring van het gehuurde materiaal, gedurende de volledige huurperiode. De huurder zal de aangebrachte schade vergoeden en bij diefstal van het springkasteel of onderdelen ervan, de kosten voor de vervanging op zich nemen. - Het springkasteel wordt, indien mogelijk, steeds op een zachte ondergrond geplaatst bij voorkeur op gras.

Contacteer ons