Resultaten voor springkasteel voor binnen

springkasteel voor binnen
Springkastelen - Springkasteel huren - Deinze - Aalter - DL Events - Hof Ter Motte.
Eenmaal uitgesprongen kunnen de kids via de glijbaan aan de zijkant terug naar buiten. 6,8m, x 5,2m, x 4,3m, L x B x H. € 160/dag ongeacht een week- of weekenddag. 2de opeenvolgende dag aan -50 perfect bij laatavond feestjes of om de kids te entertainen bij de opkuis. Gratis: verlengkabel van 25m, annulatie bij aanhoudende regen en/of hevige wind tot de dag vóór plaatsing. Door klant te voorzien: doorgang van minimum 1 meter, standaard stopcontact van 220V - 16A en 1 meter vrije ruimte rondom het springkasteel. aantal personen: 12. Springkasteel multiplay aap. Deze vrolijke aap heet je van harte welkom in zijn jungle! Kruip door zijn voeten naar binnen en ontdek waar hij dol op is. 5m x 5,30m, x 4,80m, L x B x H. € 180/dag ongeacht een week- of weekenddag. 2de opeenvolgende dag aan -50 perfect bij laatavond feestjes of om de kids te entertainen bij de opkuis. Gratis: verlengkabel van 25m, annulatie bij aanhoudende regen en/of hevige wind tot de dag vóór plaatsing. Door klant te voorzien: doorgang van minimum 1,20, meter, standaard stopcontact van 220V - 16A en 1 meter vrije ruimte rondom het springkasteel. aantal personen: 14. Springkasteel multiplay voetbal.
blitzzco.be
Reglement en voorwaarden Spring Kids.
- De muren naar binnen plooien. - Springkasteel dubbelvouwen zodat er niet veel water kan inlopen. - Indien het toch open blijft liggen, sijpelt er water in het binnenste en ontstaat er schadediedoor de huurder dient betaald te worden. BELANGRIJK: na regen het kasteel zo snel mogelijk terug opblazen zodat het kan drogen. NB: om misverstanden te vermijden: overdekte springkastelen zijn bedoeld als zonnewering en niet zozeer als bescherming tegen de regen. Een zekere bescherming tegen de regen is aanwezig, maar toch zal nog steeds regenwater doorsijpelen. 11 GEBRUIK VAN DE ATTRACTIES.: Brillen, schoenen, sleutelhangers of andere puntige voorwerpen zijn strikt verboden tijdens het gebruik van het luchtkasteel. Dit om materiële en lichamelijke schade te voorkomen. Verboden om op de muren te klimmen of te hangen. Verboden te roken, te eten of te drinken op het kasteel. Het voorste gedeelte dient enkel als opstap. Hierdoor is het uit veiligheidsoverwegingen ook verboden hierop te springen. EEN SPRINGKASTEEL IS ONTWORPEN VOOR KINDEREN EN NIET VOOR VOLWASSENEN.
Home - Six Amusement - Verhuur Springkastelen en Meer.
Welkom bij Six Amusement - Verhuur van springkastelen en meer. Wij zijn een klein bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van springkastelen. We leveren voornamelijk in het waasland, regio Sint-Niklaas, Temse, Beveren. Als u erover denkt om een verjaardagsfeestje te organiseren voor een jongen of meisje, een doop, communie of een ander soort feest dat wordt bijgewoond door kinderen tot 15 jaar, nodigen wij u uit om onze website te bezoeken en onze diensten te bekijken die wij aanbieden. Address: Vossekotstraat 47, 9100 Sint-Niklaas. Telefoon: 0475 92 15 19. Email: sixamusement@gmail.com Opens in your application. Wil jij een springkasteel huren? Bij Six Amusement willen we je helpen om jouw feest tot een succes te maken en ook dat het je geen moeite kost. Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om een springkasteel te huren van de grootte die het best past bij de leeftijd van de gasten. Of huur meerdere springkastelen als het evenement door een groot aantal kinderen wordt bezocht.
Huppeldepup springkastelen Het mooiste springkasteel huur je bij ons.
Huppeldepup springkastelen zorgt elk jaar voor nieuwe springkastelen. Dit jaar werden het springkasteel Dino" de Dinosaurus, springkasteel Jack" the Pirate" en het springkasteel Wout" de Astronaut" toegevoegd aan de reeds uitgebreide keuze van springkastelen. Een mooi springkasteel daar staan wij garant voor als bij ons komt huren. Zelf een springkasteel aankopen? Bij attractieverkoop.be kan u terecht voor een ruime assortiment springkastelen van diverse formaten. De kwaliteit van de springkussens staat garant voor jarenlang gemak en speelplezier. Kies bijvoorbeeld voor een opblaasbaar voetbalveld, een spetterend waterpark of een echt prinsessenkasteel! Meer info kan u krijgen op de website www.attractieverkoop.be. Deze springkastelen zijn enkel voor thuisgebruik. Dus niet geschikt voor verhuur. Uw springkasteel gratis annuleren?
Springkastelen.
Spring de dag in met een springkasteel! Onze springkastelen zijn gevarieerd in grootte, kleur en obstakels. Neem een kijkje! Bij het huren van meerdere springkastelen voor meerdere dagen, is een prijs zeker onderhandelbaar. In dit geval, contacteer ons via het contactformulier of via kobe@thobe-events.be. - 1ste dag vaste prijs. - 2de dag -%50. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wij leveren gratis binnen een straal van 20 km vanaf Melsele. Verdere leveringen worden beschreven in onze Algemene Voorwaarden. De Jungle is een supermooi geanimeerd springkasteel, passend in de ook iets kleinere" tuinen. Het kasteel is ook perfect voor de iets kleinere springers! Let op: Dit kasteel is eerder geschikt voor springers van peuter/kleuter-leeftijd! Huurprijs € 90.00 Per dag. De Tiger Jump bevat vooraan een geanimeerd thema voor iedereen. Binnenin zijn er diverse obstakels en via de glijbaan kunnen ze er terug uit.Mooi meegenomen het is rondom en langs boven afgesloten met netten.Dit springkasteel mag niet ontbreken op jouw feestje!
Homepage.
Met deze blikvanger wordt elk feest gegarandeerd een succes. Geschikt voor teamevenementen en teambuilding. Standaard inbegrepen: 1 verlengkabel 10m, haringen of zandzakken. Foodtrucks - Funfood. Suikerspin, popcorn, frietjes, hamburger of een totaalpakket. Bij ons kan het allemaal. Van A tot Z verzorgen wij uw feest of evenement. Vraag ons gerust meer informatie. Allerlei attracties voor jong en oud. Schoolfeesten, teambuilding, opendeurdagen. Keuze genoeg voor elke gelegenheid. De rodeostier of rodeospin is de uitdaging voor jong en oud. Veilig, hilarisch en geschikt voor elk publiek. Allerlei spelen en attracties die indoor kunnen gebruikt worden. Ideaal bij slecht weer of wintertijd. Hier kan je allerlei extra benodigdheden vinden voor je evenement. Gaande van speciale zaken om je feest aan te kleden, zoals tenten, skydancers, globes, borden, stoelen, enz. Hier kan u speciale pakketten terug vinden aan voordelige prijzen. Kijk zeker ook eens op www.gifts-and-more.be om uw feest volledig te maken. Hier kan u allerlei gepersonaliseerde artikelen vinden voor elke gelegenheid. Opzoek naar één van onze aanbiedingen? Wij helpen u graag verder! - Alle categorieën -. Welkom bij MCJ-attractions, dé specialist in springkastelen, spel-en attractieverhuur van Vlaams Brabant en omstreken.
Join Jump Meerhout zorgt voor het leukste springkasteel op jouw feest!
na elke verhuur worden onze springkastelen gereinigd. Wij verhuren springkastelen in.: springkasteel Meerhout - springkasteel Geel - Springkasteel Balen - Springkasteel regio Mol - springkasteel Laakdal - springkasteel huren in Ham - springkasteel Tessenderlo. ook verhuur feestmateriaal! Gratis Levering binnen de 10 km vanaf ons adres. Blower stroomkabel 20meter. Opstellen en afbreken. Duidelijke communicatie via meerdere kanalen. Scherpe prijzen voor kwalitatieve producten. - Onze materialen worden selectief uitgekozen om een gevarieerd en kwalitatieve service te kunnen bieden. - Elk kasteel wordt gepoetst voor de volgende verhuur. Slecht weer garantie tot 24 uur vooraf, gratis annuleren. Meerhout - Olmen - Balen - Regio Mol - Geel - Laakdal - Tessenderlo - Ham. Is de levering in een gemeente buiten deze die hier vermeld staan? Geen nood, stuur ons een bericht via ons contactformulier en we kijken wat de mogelijkheden zijn qua afhaling of levering tegen een kleine vergoeding. Slecht weer garantie. Wordt er regen, hagel, sneeuw of felle wind voorspeld? Geen probleem, annuleer gratis tot 24uur voor verhuring. We kijken uit naar uw reservatie! Join Jump - Grasheuvel 1 - Meerhout - 32 0 496/71.80.13.
Verhuur De Bruyne.
Welkom bij Verhuur De Bruyne. Elk feest geslaagd als u ons vraagt! Producten in de kijker. Waarom voor ons kiezen? 1 Wij beantwoorden vragen en/of reservaties via mail binnen 8 uur. 2 GRATIS levering, plaatsing en ophaling binnen de 25km! 3 GRATIS annulatie mogelijk tot de dag voor uw feest! 4 De goedkoopste uit de streek met een groot wisselend aanbod! 5 Snel, eenvoudig en correct met oog op service en kwaliteit! - Wat onze klanten zeggen -. We stuurden de dag zelf nog de vraag of we nog een kasteel konden huren en was dan nog binnen het uur geleverd. Van service gesproken. Aanrader voor iedereen! Zeer vriendelijke mensen en het springkasteel was een topper tijdens het feest!

Contacteer ons