Resultaten voor springkasteel piratenboot

springkasteel piratenboot
Springkasteel Piratenboot XXL.
Beschrijving: De Multiplay Piratenboot XXL is een extra groot en extra aantrekkelijk springkasteel door de stoere vormen van een echt piratenschip.De grote piraat laat alle kinderen -klein en groot- welkom voelen om te springen, spelen en glijden in het springkasteel.
springkasteel piratenboot
Multiplay XXL Piratenboot Springkasteel Voorraad juni. Reserveer nu! JB-Inflatables.
Deze in het oog springende piratenboot heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een glijbaan. De Multiplay XXL Piratenboot heeft opvallende 3D objecten en het springkasteel is passend bij het piraten thema vormgegeven. Hiermee ga jij voor vele lachende gezichtjes zorgen!
Springkasteel huren Tienen - Leuven - Diest.
Onze piratenboot gaat door alle weer enwind. Eenmaal de kinderen op de boot zijn, willen ze nooit meer ontsnappen! Leeuw met speelobjecten. Afmetingen: 5,2, x 6,9, x 4,3, m l x b x h. 1 dag Weekend Midweek. Springen we met z'n' allen in onsgrootste springkasteel met glijbaan, dan kan de leeuw onze speelvogels goedbeschermen!
Piratenboot Producten Blije Gasten.
Het springkasteel zal loodzwaar worden en is meerdere dagen niet verhuurbaar. Bij krachtige wind, vanaf 40 km per uur, het springkasteel plat laten om de kindjes in je eigen tuin te houden veel beter voor de sfeer -; Haal de balletjes en de kanonnen, voor het plat laten, uit het springkussen.
Piratenboot - Feest&FunFactory.
In het springkasteel zijn diverse obstakels geplaatst voor urenlang speelplezier! Daarnaast kunnen kinderen genieten van een glijbaan en uiteraard is er genoeg ruimte over om te springen. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende springkasteel.
Piratenboot.
Dit piratenschip heeft als eindbestemming TOP-FEESTJE! Binnenin dit piratenschip bevinden zich meerdere obstakels. Via de glijbaan kunnen jullie het schip verlaten! Een springkasteel dat altijd goed in de smaak valt bij alle kindjes! Huurprijs per dag. Geleverd en geplaatst: 140€.
Reserveer nu jouw Piraat Spingkasteel Jumpster.
Wie zijn wij? Springkasteel Piratenboot Jumpsterfun. Dit luchtkasteel is echt iets voor stoere piraten. Alsof ze op een echt piratenschip zitten kunnen ze naar hartenlust springen en spelen. Binnenin zitten enkele leuke obstakels en een glijbaan vooraan. Zo kan je de kinderen ook gemakkelijk in de gaten houden. Dit springkasteel is bovendien overdekt.
Piratenboot 3,5x6x5m, - Dewit Events Springkastelen en opblaasbare attracties.
Gratis levering op afspraak door onze eigen transportdienst. Dienst na verkoop met VAKKUNDIGE herstelling en BINNEN-DE-WEEK garantie dankzij ons partnership met W. Aanbevolen accessoires bij dit springkasteel. €4.49 Grondzeil op maat. €85 Valmat ten 200x100. Aantal valmatten nodig voor dit springkasteel: 1 €85.

Contacteer ons