Resultaten voor mini springkasteel

mini springkasteel
Verhuur - Zeppyfun. close.
Skip to content. Bel ons: 32496534926 Mail naar: info@zeppyfun.com. Springkasteel mini multiplay. Reserveer uw springkasteel online! Springkasteel Seaworld mini. Springkasteel Shimmer and shine. Inbegrepen in het verhuur. Levering 20 km rond Sint-Truiden. Springkasteel Paw Patrol. Springkasteel Eenhoorn Klein. Reserveer uw springkasteel online!
blitzzco.be
Springkastelen - springtijd.
Ik ga akkoord met de algemene huurvoorwaarden. Op deze Frozen XL multiplay kan je je samen met Elza en Anna uitleven op een parcourtje, en glij je vervolgens van de glijbaan naar beneden. Er is zelf een basketring in het springkasteel! 5,8m, x 5m x 4,5m, LxBxH. Blower achter 1,5m, extra. Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen. Selecteer een springkasteel. Mini Flamingo Splash.
Hoppa springkastelen Bouw wereld Mini multi fun! 'mini' springkasteel'.'
Bouw wereld Mini multi fun! De mini multi fun is een mini springkasteel voor kinderen in een bouw wereld lego thema. Ideaal voor de iets kleinere tuinen indoor feestjes! De mini bouw wereld is uitgerust met een klein springkasteel met daarnaast een leuke glijbaan!
Klein springkasteel met glijbaan - MaxiBounce Gent.
Springkastelen met glijbaan. Klein springkasteel met glijbaan. Diep in de zee, diep in de zee. Ik zeg het je eerlijk, hier is het heerlijk. Diep in de zee! Zelfs de allerkleinsten kunnen mee duiken in dit mini springkasteel. De ronde glijbaan zorgt ervoor dat de zeemeerminnen en -mannen geen voet aan land moeten zetten. Dankzij het vis net rondom kan je steeds een oogje in het zeil houden. Formaat: L 3 m; B 3,5, m; H 2,2, m. aantal personen: 4 personen. Wat mag niet ontbreken. Stopcontact 220V en 16A. Vrije doorgang van min. 1 meter vrije ruimte rondom springkasteel. Persoon ter plaatse bij levering en afhaling. Prijs piratenboot springkasteel huren. weekend-/feestdag € 85. weekend € 125. weekdag € 65. midweek € 125. Gratis levering, plaatsing en ophaling. Bekijk hier waar we gratis leveren. Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen. Jullie mogen mijn gegevens bijhouden voor verdere communicatie. Aanbevolen voor jou Toon alles. Dino springkasteel met glijbaan. Reis terug in de tijd, naar. In de disco ooh oooh.
Combo springkastelen - Dewit Events Springkastelen en opblaasbare attracties.
Ze zijn niet té zwaar en dus makkelijk door één persoon te vervoeren. Bovenop een leuk springvlak hebben deze springkastelen meestal ook een uitdagende glijbaan en kleurrijke obstakels voor extra plezier. Een springkasteel is stilaan een onmisbaar element voor een geslaagd tuinfeest, communie, verjaardag- of familiefeest. Elk van deze springkastelen kan op aanvraag gepersonnaliseerd worden. Zowat elke kleur en/of structurele wijziging is mogelijk. Dit kan vaak zonder meerprijs. Hou echter wel rekening met wachttijden. €1425 Op voorraad, onmiddelijk leverbaar Mini combo Bulldozer.
Mini Clown Yvents.
Heb je niet veel plek, dit springkasteel is een check. Bij elk springkasteel wordt ook tevens een motor, verankeringspinnen een grondzeil geleverd. Bij levering en ophaling vragen wij of er iemand een handje kan helpen om onze prijzen laag te houden.
Mini Space basisspringkasteel - Pump Jump springkastelen.
DeMini Space is eenbasisspringkasteel van 3m x 4 m. Dit springkasteel werd geïllustreerdin het ruimte-thema, dit springkasteel is niet overdekt en hierdoor perfect binnen geplaatst kan worden in ruimtes die beperkt zijn in hoogte. Met zijn beperkte afmetingen is de Mini Space het ideale springkasteel voor wie niet veel plaats heeft!
Air Level Verhuurbedrijf van springkastelen en feestmaterialen.
Springksteel Mini Prinses. Springkasteel Mini Prinses. Afmetingen: 4,2m, x 3,3m, x 2,8m., Aantal kinderen: ca.6. Leeftijd tot: 8 jaar. Plaatsing en demontage inbegrepen. Blower: 1 x 1100W. Vrije ruimte rondom: 1m. Het springkasteel Prinses met speelobstakels en glijbaan is een leuk springkasteel voor kleine kinderen.

Contacteer ons