Resultaten voor springkasteel waasland

springkasteel waasland
Springkasteel Partytenten Jump4pleasure Wachtebeke.
Feestje of evenement in het vooruitzicht? Kijk naar ons aanbod. Bekijk ons nieuw springkasteel. James wou iets leuk oprichten in de verhuur. Omdat er een grote vraag was naar partymateriaal en springkastelen. Kwam hij op het idee om zelf een verhuurzaak op te richten. Hij vroeg zijn broer Roy en kameraad Björn om ook mee in de zaak te stappen. Zo is Jump4pleasure ontstaan. Plezier hoeft niet duur te zijn is ons motto. Een glimlach op een kind kunnen toveren, daar doen we het voor. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Jump4pleasure is jou leverancier voor spring en feestplezier. Onze Obstakel Runs en. Dit is een beginnend aanbod op onze site, we zijn dagelijks bezig om het aanbod te vergroten. We kopen degelijk materiaal. Omdat we veiligheid en kwaliteit super belangrijk vinden. Contacteer ons voor al je vragen. En mogelijke reservering. Prijzen zijn inclusief Leveren - Opstellen - Afbreken en terug meenemen. Gratis regengarantie - tot 4 uur voor plaatsting. Wachtebeke, Oost-Vlaanderen - België. Olifant - Dagprijs 80€. Bunny Hop - Dagprijs 80€. Zoo - Dagprijs 90€. Kabouter - Dagprijs 85€. Tiger Jump - Dagprijs 110€.
springkasteel waasland
Verhuur van springkastelen en andere attracties JERO-RENT.be.
Bekijk hier onze overigespellen. Hier vind jeook iets voor volwassenen! Verhuur voor de kleinste onder ons. Neem hier een kijkje voor bijvoorbeeld een glijbaan of wiebelrots. Volop pret voor cowboys en cowgirls. Hier vindt u ons aanbod van rodeostieren. Geschikt voor eenmeer volwassen publiek! Een feest op zich! Hier vindt u een overzicht van onze disco springkastelen. Inclusief licht en geluid! Wat kunnen wij voor u en uw feest/evenement betekenen? Huur een leuk springkasteel voor allerhande feestjes zoals Communies, verjaardagsfeesten, straatfeesten, barbeque., Communiefeesten en verjaardagsfeesten. Wij zetten volop in op een kwaliteitsvol aanbod van springkastelen. Perfect geschikt om ook het jongere publiek mee in het feestje te betrekken. Ideaal als kinderanimatie of als eyecatcher voor uw feest!
Home - Six Amusement - Verhuur Springkastelen en Meer.
Speciale aanbiedingen voor lange termijn verhuur. Slecht weer garantie. Met Six Amusement organiseren we graag het evenement naar uw wens. Neem contact met ons op en we zullen een budget maken dat bij u past. Springkastelen te huur regio Waasland. Bekijk ons volledig aanbod. Levering aan huis. Vertel ons de plaats en tijd van het evenement. Wij leveren het opblaaskasteel voldoende op voorhand in de gewenste richting en locatie zodat het springkasteel op het aangegeven tijdstip operationeel is.
Vintage Waasland - Evenementen - Vespaforum.be.
Een rondrit in het Waasland en een meeting op de GROOTSTE markt van het land: de Grote Markt van Sint-Niklaas! Meer dan 30.000 m. Een klein verloop. Een individuele zoektocht langs Waaslands mooiste wegen waarbij de deelnemers enkele eenvoudige vragen krijgen en ludieke opdrachten moeten uitvoeren. Hier zijn uiteraard prachtige prijzen aan verbonden, met als hoofdprijs een ballonvaart! Start bij BUGPARTS in Beveren tussen 08u30 en 10u30 in de voormiddag met ontbijt. Finish: Grote Markt van Sint-Niklaas. Degenen die niet aan de rondrit meedoen, kunnen rechtstreeks naar de Grote Markt afzakken vanaf 11u00. Rond die tijd zullen daar ook de eerste deelnemers van de rondrit toekomen. Er zal voldoende randanimatie worden voorzien zoals springkasteel, drank-en eetgelegenheid, live muziek bands, kofferklepverkoop, enzovoort.
Springkastelen.
Boerderij niet overdekt. Hieronder ziet u een greep uit ons aanbod van springkastelen. We hebben zowel kleine als grote kastelen te huur. Alles kan worden geleverd volgens afspraak regio Waasland. De vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Dit zijn tevens afhaalprijzen.
De Mispelhoeve Vakantiewoningen.
Aansluitend aan de zithoek is een terras dat zuidelijk gelegen is. Bij mooi weer kan er een GRATIS springkasteel geplaatst worden t.w.v. Geen aansluitend gazon bij het terras. Er is een afgesloten bergruimte aanwezig voor. Op aanvraag kan er een gratis babybed en kinderstoel voorzien worden. Graag ontvangen wij jullie samen met vrienden of familie op onze boerderij! Wij beschikken over een polyvalente ruimte met aansluitend een grote speelgazon. Hierbij enkele fotos. Indien u meer informatie wenst betreft de beschikbaarheid en prijzen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. PRIJZEN BRAAMBES OF AALBES. In deze prijzen is de verwarming, elektriciteit, water, bedlinnen, eindschoonmaak WIFI inbegrepen. De waarborg bedraagt € 200 per woning. Aankomst- en vertrekuren zijn steeds bespreekbaar. Indien men wenst kan er gratis een kinderbedje lakentjes en eetstoel geplaatst worden in de woning. Zo wordt U doorverwezen naar een website over het gevraagde onderwerp. Info over fiets- en wandelroutes is aanwezig in de vakantiewoning. Fiets- en wandelroutes. Recreatiedomein De Ster. Zwembaden: Sint-Niklaas Beveren. Waasland Shopping Center.
Huur Mijn Springkasteel, Sint-Niklaas.
Door een bezoeker 26/04/2016 geüpload - springkasteel piratengrot Door een bezoeker 26/04/2016 geüpload - Springkasteel Krokostad Door een bezoeker 26/04/2016 geüpload - Springkasteel Kasteel Door een bezoeker 26/04/2016 geüpload - springkasteel Konijnenstad Door een bezoeker 26/04/2016 geüpload - Springkasteel konijn. Schrijf de eerste beoordeling voor Huur Mijn Springkasteel!
Verhuur springkastelen - JUMP AROUND Springkastelenverhuur Events.
Grootte L X B X H.: Prijs incl BTW: 1 Dag: € 140, 2 Dagen: € 225. Grootte: l x b x h: 8,5, x 5 x 5m. Prijs incl BTW: 1 dag: € 160, 2 dagen: € 250. Beach Run Survivalbaan.

Contacteer ons