Resultaten voor springkasteel voor volwassenen

springkasteel voor volwassenen
Springkasteel Disco Fun - Huur Mijn Springkasteel.
Prijs per dag €165. Tot 8 Volwassenen. 6,2, x 5,0, x 4,5, meter lxbxh. Geluidsbox met MP3 speler. €85 per extra dag. Contacteer ons voor meer informatie. Springkasteel Frozen Castle. Springkasteel Klein Konijn. Springkasteel Mini Seaworld. Springkasteel Krokodil overdekt. Springkasteel Disco Fun.
blitzzco.be
castle huren.
1 week 22000., U wil een jungle run springkasteel huren? Het springkasteel Jungle Run beschikt over verschillende obstakels en een grote glijbaan. Zeer populair bij de iets grotere kindjes en ook bij volwassenen. Te huur vanaf 280. Lengte: 175, m.
Lekker uitrazen: Jaarbeurs vol springkussens voor volwassenen RTL Nieuws.
Lees ook: Rob wil speeltuin voor volwassenen bouwen: 'Spelen' is toch gewoon hartstikke lekker '.' In totaal zijn er vijftig attracties verdeeld over een oppervlakte van 36,5, duizend vierkante meter. Dat staat gelijk aan zes voetbalvelden. Die" attracties worden in de jaarbeurs verdeeld over vier hallen. Hal 1 is onze extreme hal, die is voor de echte daredevils, legt Van Liempt uit. Verder" is er een hal met kinderobstakels, een gamehal en een gezinshal met wat kleinere opblaasobstakels." Dat de extreme hal voor waaghalzen is, bewijzen de attracties wel. Zo" heb je bijvoorbeeld The Scorpion, een tien meter hoge glijbaan, of de Acropolis. Dat is een soort springkasteel met vrije vallen en obstakels. Maar" het hoogtepunt is volgens de projectmanager de Cobra: een zeshonderd meter lange stormbaan met obstakels.
SpringkasteelKinderRijck Bilzen.
Een springkasteel, dat vindt elk kind toch leuk. Al ben je nu klein of groot! Je kan je er altijd op uitleven. KinderRijck heeft in zijn springpaleis een paar ingewerkte hindernissen die het springplezier alleen nog maar versterken. Natuurlijk lukt het springen, het best zonder schoenen. Attractie 85 cm 85 cm - 96 cm 96 cm Volwassenen. RESERVEREN TOEGANGS-VOORWAARDEN KALENDER. Gratis Toegang voor Volwassenen.
Opblaasbare spellen Inflatable games Airquee.
Zoek niet langer naar Sumo pakken, zowel voor volwassenen en kinderen hebben we deze bij Airquee steeds op stock! Sumo pakken en opblaasbare spelen zijn bij Airquee een specialiteit! U kan het niet vinden op onze website? Stuur ons uw vraag met een schets, we helpen u graag verder. Opstartgids voor springkasteel verhuurders. Veiligheidsmatten valmatten met logo. Steeds met certificaat van goedkeuring volgens de norm NEN-EN14960. Inbegrepen bij uw aankoop: blower s, transporthoes, grondankers en garantie. Hoge kwaliteit en topservice; de springkastelen worden gemaakt van de beste kwaliteit PVC. Garantie op uw motor springkasteel fabricagefouten: 2 jaar. Telkens meegeleverd bij de aankoop van uw springkasteel.: - Transporthoes - Grondankers - Motor s - Certificaat NEN-EN 14960. Kies voor Airquee en ga voor Europese Kwaliteit. Zo ben je er zeker van dat je nieuwe springkasteel jaren meegaat. Aarzel niet ons te contacteren. 32 56 52 06 26. Airquee products by Hadek. Copyright 2022 Airquee door Hadek BV BTW BE0474946444.
Pop-upevenementen met opblaasbare structuren FOD Economie.
Pop-upevenementen-met-opblaasbare-structuren.pdf Document, 981.45 KB. Er worden meer en meer tijdelijke evenementen georganiseerd waarbij gebruikgemaakt wordt van opblaasbare structuren voor kinderen en/of volwassenen. Denk maar aan springkastelen en obstakelparcours. Organiseert u zulke evenementen of verhuurt u zulke opblaasbare structuren, lees dan zeker verder.
Voorwaarden: SpringFun: Springkastelen voor jong en oud.
Het kasteel mag niet met schoenen betreden worden. Springkastelen zijn gemaakt voor kinderen en niet voor volwassenen. Men dient erop toe te zien dat de kinderen niet achter het kasteel aan de ventilator komen en het kasteel aflaten. Wat Bij Regen/Storm? Het springkasteel moet gans de huurperiode opgeblazen blijven dus ook bij regen.
Grootste springkasteel van het land keert terug naar Steenokkerzeel en ook volwassenen mogen er zich op uitleven Steenokkerzeel hln.be. Weer. TV-Gids. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. HLN l
Grootste springkasteel van het land keert terug naar Steenokkerzeel en ook volwassenen mogen er zich op uitleven. Na het enorme succes van vorig jaar - maar liefst 400 kinderen schreven zich op voorhand in - keert het grootste springkasteel van het land eind februari en begin maart terug naar Steenokkerzeel. Niet voor één dag, maar voor een heel weekend.

Contacteer ons