Resultaten voor springkasteel voor volwassenen

springkasteel voor volwassenen
Springkastelen - Pretpot.
Betaal één dag en krijg de overige dagen gratis! Ideaal om de kinderen bezig te houden in deze tijden. Mega actie geldig t.e.m. Voor een zomer vol plezier! Bel ons: 0486 53 87 65. Hieronder vindt u een uitstekende selectie van onze springkastelen en andere materialen.
springkasteel voor volwassenen
Algemene huurvoorwaarden voor een springkasteel.
Voor volwassenen zijn er speciale spelen ontworpen, vraag ons informatie! 1 Een verantwoordelijk persoon moet permanent op het springkasteel letten dit, om te voorkomen dat er niet meer dan 12 kinderen op een groot springkasteel spelen en, niet meer dan 8 kinderen op een klein springkasteel spelen.
V-Formation Huur een attractie.
fun in a box. Showing all 80 results. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Vanaf €105 vanaf 8 stuks. Arcade Run 14M. Arcade Run 14M. Big baby race. Big baby race. Black and Gold Bar. Black and Gold Bar. Black and Gold Couch. Black and Gold Couch. Black and Gold Tent. Black and Gold Tent. Vanaf €295 voor 6.
Springkastelen Vergi Events - Springkasteel huren? - W-Vl. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. youtube. twitter. instagram.
Volledig overdekt, attributen binnenin en een grote glijbaan. Geschikt voor kleine en al iets grotere piraten. Bij het zien van de clown worden de meeste kinderen op slag blij. Deze happy clown is volledig overdekt. Door zijn hoogte en grote kan dit springkasteel praktisch overal worden geplaatst. Deze is volledig overdekt en bevat een glijbaan. Spring extra hoog. Dit springkasteel is speciaal ontwikkeld om extra hoog te kunnen springen. In het midden zit een grote luchtkamer, hierdoor kan je extra hoog! Grote groepen tot 20 kinderen. GIGA Dubbele Rups. Dubbel zo veel plezier met de 2 rups springkastelen opgesteld naast of achter elkaar. Organiseer een race en neem elk een andere ingang! Volwassenen en jongeren.
Springkasteel huren in Sint-Lievens-Houtem, Wetteren, Zottegem Lede.
Het is verboden: het springkasteel te betreden met schoenen. het springkasteel te betreden met voedingsmiddelen het springkasteel te betreden met scherpe/puntige voorwerpen aan de muurtjes en de dwarsbalken te hangen of erop te klimmen. Dieren zijn niet toegelaten op het springkasteel. Het springkasteel is niet toegankelijk voor kinderen jonger dan 3 jaar of ouder dan 14 jaar.
Verhuur van springkastelen en andere attracties JERO-RENT.be.
Bekijk hier onze overigespellen. Hier vind jeook iets voor volwassenen! Verhuur voor de kleinste onder ons. Neem hier een kijkje voor bijvoorbeeld een glijbaan of wiebelrots. Volop pret voor cowboys en cowgirls. Hier vindt u ons aanbod van rodeostieren. Geschikt voor eenmeer volwassen publiek! Een feest op zich! Hier vindt u een overzicht van onze disco springkastelen. Inclusief licht en geluid! Wat kunnen wij voor u en uw feest/evenement betekenen? Huur een leuk springkasteel voor allerhande feestjes zoals Communies, verjaardagsfeesten, straatfeesten, barbeque., Communiefeesten en verjaardagsfeesten. Wij zetten volop in op een kwaliteitsvol aanbod van springkastelen. Perfect geschikt om ook het jongere publiek mee in het feestje te betrekken. Ideaal als kinderanimatie of als eyecatcher voor uw feest! Bekijk ons aanbod van springkastelen.
Springkastelen Sprinkie Stormbaan.
Voor al je springkastelen! Huur nu ook spelletjes bij Springkastelen Sprinkie! Levering of zelf ophalen. De stormbaan met een lengte van 14 meter trekt op elk feestje, sportdag of evenement de aandacht! Zowel kinderen als volwassenen kunnen over, onder of langs de obstakels kruipen, klauteren, lopen en springen. Door de breedte van de stormbaan kan er een heuse wedstrijd van gemaakt worden! Op het einde van de stormbaan kunnen minstens 2 personen naast elkaar naar beneden glijden via de extra brede glijbaan. Wie glijdt er als eerste naar beneden? Afmetingen l x b x h: 14 x 4 x 4,5, m. Aantal kinderen: circa 12 personen. Gewicht springkasteel: ca.
Bumperballen voor volwassenen huren.
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen. Bumperballen voor Volwassenen. Een moment geduld. Met een partij bumperballen wordt jouw feest gegarandeerd een knotsgek succes. Je kan ermee rennen, springen, botsen, vallen en terug opstaan. Ook al ga je overkop, uiteindelijk rol je toch terug op je voeten.

Contacteer ons