Resultaten voor springkasteel volwassenen

springkasteel volwassenen
Voorwaarden Bouncing Bees.
De beste ondergrond hiervoor is een egaal gazon. Op verharde ondergrond klinkers, beton asfalt is de huurder verantwoordelijk voor het verankeren van het springkasteel en moet hij vooraf de ondergrond kiezel en zandvrij maken. Schoenen moeten uit! Brillen af en alle andere scherpe voorwerpen mijden uit het springkasteel! Er moet toezicht gehouden worden door een volwassen en verantwoordelijk persoon. Probeer het springkasteel te plaatsen met de opening naar het publiek, zo kunnen altijd meerdere personen een oogje in het zeil houden. In het springkasteel zijn kinderen de baas, zij moeten de volwassenen verjagen uit hun kasteel.
blitzzco.be
Springkasteel Disco Fun - Huur Mijn Springkasteel.
Prijs per dag €165. Tot 8 Volwassenen. 6,2, x 5,0, x 4,5, meter lxbxh. Geluidsbox met MP3 speler. €85 per extra dag. Contacteer ons voor meer informatie. Springkasteel Frozen Castle. Springkasteel Klein Konijn. Springkasteel Mini Seaworld. Springkasteel Krokodil overdekt. Springkasteel Disco Fun.
castle huren.
1 week 22000., U wil een jungle run springkasteel huren? Het springkasteel Jungle Run beschikt over verschillende obstakels en een grote glijbaan. Zeer populair bij de iets grotere kindjes en ook bij volwassenen. Te huur vanaf 280. Lengte: 175, m.
Springkastelen - Climaxx Rental.
Als u een springkasteel aanklikt, kan u op de detailpagina meer info terugvinden en desgewenst toevoegen aan uw reservatie-aanvraag. Alvast bedankt voor het vertrouwen! Kies je tegenstander, daag uit, trek de pakken aan en gooi jezelf helemaal in de strijd! Deze sumoset bestaat uit: 2 x sumo pak volwassenen, 2 x nek hoofd bescherming, 1 x valmat diameter 5m.
springtijd - Verhuur van super leuke springkastelen.
Plooi muren en torens naar binnen en vouw het springkasteel dubbel, zodat de onderkant van het springkasteel aan de bovenkant komt en er geen water kan insijpelen. -Direct na de hevige regenval het springkasteel terug openvouwen en opblazen, zodat het kan drogen. - De blazer van het springkasteel mag NOOIT worden afgedekt. -Indien u het springkasteel meer dan 1 dag huurt, zal de huurder de blazer 's' nachts afkoppelen en veilig opbergen. - Er dient steeds 1 m vrije ruimte rondom het springkasteel te zijn en het mag na opstelling niet meer verplaatst worden. -Gebruik van de attractie is steeds onder toezicht van één of meerdere volwassenen. -De springkastelen zijn ontworpen voor KINDEREN. - De huurder staat in voor de bewaking en de bewaring van het gehuurde materiaal, gedurende de volledige huurperiode. De huurder zal de aangebrachte schade vergoeden en bij diefstal van het springkasteel of onderdelen ervan, de kosten voor de vervanging op zich nemen. - Het springkasteel wordt, indien mogelijk, steeds op een zachte ondergrond geplaatst bij voorkeur op gras.
Grootste springkasteel van het land keert terug naar Steenokkerzeel en ook volwassenen mogen er zich op uitleven Steenokkerzeel hln.be. Weer. TV-Gids. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. HLN l
Grootste springkasteel van het land keert terug naar Steenokkerzeel en ook volwassenen mogen er zich op uitleven. Na het enorme succes van vorig jaar - maar liefst 400 kinderen schreven zich op voorhand in - keert het grootste springkasteel van het land eind februari en begin maart terug naar Steenokkerzeel. Niet voor één dag, maar voor een heel weekend.
Welkom bij Het Feestkasteel - Verhuur Springkastelen - Huur springkasteel.
Vertrouw op de uitstekende service van Het feestkasteel voor springkastelen in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en daarbuiten. Op zoek naar een springkasteel te huur? Wij hebben een ruime keuze! Bekijk alle springkastelen. Verhuur Springkastelen en Attracties. Voor kinderen en volwassenen. Vele verschillende afmetingen.
Springkastelen JeeJee Fun, verhuur van springkastelen met goed-weer-garantie.
Wenst u meer informatie of een gratis offerte voor één springkasteel of meerdere springkastelen voor één of meerdere dagen, aarzel dan niet om ons te contacteren. U vindt alle contactgevens op onze contactpagina. Om onze service nog verder te verbeteren, werken wij samen met Springkastel www.springkastel.be. Het JeeJee Fun team. Veel gestelde vragen over springkastelen. Meer dan alleen een springkasteel. Geleverd, gepoetst en geplaatst. Elk springkasteel wordt door ons geleverd op de door u gewenste plaats en tijdstip. Elk springkasteel wordt door ons geplaatst en veilig verankerd. Elk springkasteel wordt door ons na elk gebruik gereinigd zodat u steeds een proper speeltuig ontvangt. Goed weer garantie. Bji slecht weer kan u tot 2 uur voor het afgesproken uur van plaatsing nog telefonisch annuleren. Het" springkasteel werd volledig geleverd en geplaatst, lekker gemakkelijk! Zeker een aanrader." Op tijd, volgens de afspraak, nadien netjes opgehaald. De kinderen hebben zich heerlijk geamuseerd. Een goedkope namiddag vol plezier. Jef Peeters, Turnhout. De hindernisbaan was een succes voor iedereen! Plezier voor elke leeftijd. Ook voor volwassenen was dit dikke pret.

Contacteer ons