Resultaten voor springkasteel volwassenen

springkasteel volwassenen
Algemene huurvoorwaarden voor een springkasteel.
Voor volwassenen zijn er speciale spelen ontworpen, vraag ons informatie! 1 Een verantwoordelijk persoon moet permanent op het springkasteel letten dit, om te voorkomen dat er niet meer dan 12 kinderen op een groot springkasteel spelen en, niet meer dan 8 kinderen op een klein springkasteel spelen.
springkasteel volwassenen
Veelgestelde vragen Verhuur springkastelen en feestmateriaal regio Oudenburg - Bumpi.
Wanneer u het springkasteel zou aflaten en in de regen zou laten liggen kan het water binnendringen in het kasteel met blijvende schade tot gevolg. De motor is beveiligd tegen de regen en mag zeker niet afgeschermd worden. Hoewel onze springkastelen voorzien zijn van een dak kunnen wij niet garanderen dat het springkasteel aan de binnenkant volledig droog blijft. Na de regen kan dit met een handdoek of dweil gedeeltelijk droog geveegd worden, waarna het springkasteel vanzelf verder opdroogt. De luchtbelletjes die je ziet op een nat springkasteel is de lucht die ontsnapt via de naden. Wat moet je doen bij stormweer? Tijdens het stormweer.: Trek de stekker uit. Verwijder de blaasinstallatie van het springkasteel. Open de flappen aan de zijkant van het springkasteel. Duw de muren van het springkasteel naar binnen en vouw dicht. Indien mogelijk probeert u het springkasteel op een droge plaats te leggen. Na het stormweer.: Springkasteel terug openplooien. De flappen aan de zijkant terug sluiten. De blaasinstallatie aansluiten en aanzetten. Het springkasteel zoveel mogelijk droog maken met handdoek of dweil. Moeten wij een extra verzekering afsluiten? De huurder is steeds verantwoordelijk voor ongevallen of schade aan het springkasteel.
Springkasteel huren.
Een springkasteel is onmisbaar op kinderfeestjes en andere gelegenheden waar kinderen bij aanwezig zijn. De kinderen hebben dan veel plezier terwijl de volwassenen praten en andere activiteiten ondernemen. Zo kan iedereen optimaal van het feest genieten. Wanneer komt het springkasteel verhuur goed van pas? Een springkasteel is een geweldige toevoeging aan elk feest. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van ons springkasteel verhuur als u een kinderfeest geeft. Kinderen zijn tenslotte dol op springkastelen. U kunt het springkasteel in uw achtertuin laten plaatsen zodat de kinderen lekker in de tuin kunnen spelen. Ook bij andere feesten is een springkasteel een goede toevoeging. Heeft u bijvoorbeeld een barbecue in de buurt of geeft u een tuinfeest? U kunt dan een springkasteel huren zodat de kinderen zich goed zullen vermaken. Kinderen kunnen zich gaan vervelen als ze niets te doen hebben. Met een springkasteel zorgt u ervoor dat zij ook veel plezier aan elk feest beleven. De mogelijkheden van springkasteel verhuur. PartyKoning biedt u een springkasteel te huur aan.
Springkasteel huren: Springerke.be.
Zeer populair bij de iets grotere kindjes en ook bij volwassenen - Afmetingen Lengte: 14 mBreedte: 4 mHoogte: 6 mDit springkasteel kan vanwege zijn omvang niet zelf opgehaald worden. Prijs geleverd klik hier voor lijst gemeentes met gratis levering € 295 dag€ 420 weekend€ 520 weekWat is in de prijs inbegrepen Het: gekozen springkasteelBlazerGrondzeil indien nodig VerlengdraadGrondpinnen indien nodig Indien gekozen voor levering: plaatsing en ophaling afhankelijk van de locatie kan er een kilometervergoeding gevraagd worden Gratis annulatie indien het weer minder gunstig is gelieve dit minstens 24u op voorhand te melden Wat dient u te voorzien Een: stopcontact van 230V en minstens 16AEen vrije doorgang van 1 m neem contact met ons op indien dit minder is 1 m vrije ruimte rondom het springkasteel.
Feestverhuur - Time4fun.
Verschillende vormen zijn mogelijk zoals een Unicorn, K3, flamingo., Bij dit feestpakket ontvangt u 20 korting op de huurprijs van het opblaasbare spelletje. Dit pakket is niet van toepassing in combinatie met een budgetspringkasteel. Neem vrijblijvend contact op voor meer info. Bij dit feestpakket ontvangt u 20 korting op de huurprijs van het goedkoopste springkasteel.
Summerbounce: springkastelenfestival voor volwassenen VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws.
Volwassenen die op kinderfeestjes hunkerend kijken naar het springkasteel voor de kinderen kunnen hun hart ophalen op de tweede editie van Summerbounce in Antwerpen. Springen en duiken om vervolgens verkoeling te zoeken in het ballenbad, het kan er allemaal. za 30 jun 2018 2340.:
OLA verleidt deze zomer niet alleen klein maar ook groot met reuze springkasteel voor volwassenen.
OLA trekt van 27 juni tot 10 september door België met haar Mini Ice Cream Truck en haar springkasteel voor volwassenen: de Bounce Lick Bar, uniek in zijn soort. De GoodByeSerious zomertour brengt 'fun' voor iedereen, dus niet enkel voor kinderen maar ook voor volwassenen, en dat op onverwachte plaatsen én momenten.
springkasteel volwassenen
Browse by Category. All Popular, Product, Promotion, Low Price, Great Value, Reviews, China Brands, Blog, Seller Portal, BLACK FRIDAY, AliExpress Assistant. Alibaba Group Website, AliExpress, Alimama, Alipay, Fliggy, Alibaba Cloud, Alibaba International, AliTelecom, DingTalk, Juhuasuan, Taobao Marketplace, Tmall, Taobao Global, AliOS, 1688.

Contacteer ons