Resultaten voor springkasteel gratis

springkasteel gratis
springkastelen limburg - Feest-Events.be.
Wij verhuren kwalitatieve springkastelen aan goedkope prijzen! Funny-Fun verhuur van springkastelen. Zo heeft u bv GOED WEER GARANTIE bij elke bestelling van springkastelen en kan er kosteloos geannuleerd worden tot de dag ervoor. 0479 24 62 35. Gratis levering in Limburg.
springkasteel gratis
Crazy Fun.
springkasteel en toebehoren, verlengsnoer., De levering is gratis binnen een straal van 20 km rond Hoepertingen. Daarbuiten wordt een kleine vergoeding aangerekend. Voor het plaatsen hebben we voldoende vrije ruimte nodig. De exacte ruimte staat bij elk springkasteel en vermelden we nog eens bij de reservatie. De ondergrond moet vlak zijn en vrij zijn van scherpe of puntige voorwerpen, de plaatsing mag niet gebeuren op een steenslag of op oneffen terrein. Voldoende vrije doorgang om het pakket tot de plaats van opstelling te krijgen. Voorzie minstens 1,20, meter vrije doorgang! Indien er niet voldoende doorgang is of bij levering door het huis, is dit op risico van de huurder. Crazy Fun is niet verantwoordelijk voor eventuele schade indien er niet voldoende of geen vrije doorgang is.
Springkastel verhuur van springkastelen Kasterlee Kempen.
Wij leveren en plaatsen onze springkastelen gratis in de volgende gemeenten.: Arendonk, Beerse, Gierle, Kasterlee, Lichtaart, Lille, Malle, Merksplas, Oud-Turnhout, Poederlee, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Sint-Jozef-Rijkevorsel, Tielen, Turnhout, Vlimmeren, Vorselaar, Vosselaar, Wechelderzande, Weelde, Zoersel, Dessel, Witgoor, Mol, Geel, Herentals, Olen. Wij leveren ook in andere gemeenten mits een kleine meerprijs. SpringKastel is een jong, dynamisch bedrijf opgestart door Koen en Ben die beide woonachtig zijn te Kasterlee.
Goedkoop springkasteel huren voor uw feestje Gratis levering!
Springkasteel Disco Fun. Bestek, glazen en servies. Welkom bij Huur mijn Springkasteel! Springkastelen en Feestbenodigdheden verhuur. Welkom bij huur mijn springkasteel. Dé verhuurspecialist van luchtkastelen in Oost-Vlaanderen regio Schelde- en waasland. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan springkastelen voor jong en oud. Organiseert u binnenkort een communiefeest, babyborrel of zo maar een ander leuk feestje? Vergeet dan niet een van onze leuke springkastelen te huren. Zo zorgt u voor uren leuk springplezier voor kinderen van klein tot groot. Een springkussen huren bij Huurmijnspringkasteel.be heeft een aantal voordelen. Wij reinigen onze springkastelen voor en na ieder verhuur. Voor ieder verhuur inspecteren wij het volledige springkussen. Tevens komen wij de springkastelen zelf installeren en staan ze altijd op de juiste manier opgesteld. Gratis annulatie bij regen.: Regent het op de dag van het feest dan kunt u de huur van uw springkasteel gratis annuleren.
Springkasteel te huur.
Te huur vanaf. Te huur vanaf. Gratis levering springkasteel. We leveren de springkastelen gratis in een straal van 20 km rond Zwalm. Wanneer een gemeente niet in deze straal valt, neem contact op om de leveringskost te kennen. Gratis levering springkastelen in volgende gemeenten.:
Huur jouw springkasteel bij Moonen.
Bij Dreamland kun je niet langer rechtstreeks terecht voor het huren van een springkasteel, maar we laten je niet in de kou staan. We verwijzen je graag door naar de grootste attractieverhuurder van de Benelux: Attractieverhuur Moonen. Bekijk het volledige aanbod. Geef bij de reservatie mee dat je via Dreamland boekt, dan geniet je van een voordelige leverkost. Atractieverhuur Moonen bezorgt dan voor slechts €150 excl. BTW jouw springkasteel in heel België bezorgen én ophalen, excl. huur van de attractie .Bezorging en ophaling gebeurt op flexibele basis; bezorgen in overleg in de 3 dagen voorafgaand aan huurdag tussen 09.00 en 17.00 uur en ophaling in de 3 dagen na de huurdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Games en Fun. Over Attractieverhuur Moonen. Attractieverhuur Moonen heeft al ruim 45 jaar ervaring in het verhuren van springkastelen en attracties en de organisatie en begeleiding van uiteenlopende sport spel evenementen.
Springkastelen JeeJee Fun, verhuur van springkastelen met goed-weer-garantie.
Wenst u meer informatie of een gratis offerte voor één springkasteel of meerdere springkastelen voor één of meerdere dagen, aarzel dan niet om ons te contacteren. U vindt alle contactgevens op onze contactpagina. Om onze service nog verder te verbeteren, werken wij samen met Springkastel www.springkastel.be. Het JeeJee Fun team. Veel gestelde vragen over springkastelen. Meer dan alleen een springkasteel. Geleverd, gepoetst en geplaatst. Elk springkasteel wordt door ons geleverd op de door u gewenste plaats en tijdstip. Elk springkasteel wordt door ons geplaatst en veilig verankerd. Elk springkasteel wordt door ons na elk gebruik gereinigd zodat u steeds een proper speeltuig ontvangt. Goed weer garantie. Bji slecht weer kan u tot 2 uur voor het afgesproken uur van plaatsing nog telefonisch annuleren. Het" springkasteel werd volledig geleverd en geplaatst, lekker gemakkelijk! Zeker een aanrader." Op tijd, volgens de afspraak, nadien netjes opgehaald. De kinderen hebben zich heerlijk geamuseerd. Een goedkope namiddag vol plezier. Jef Peeters, Turnhout. De hindernisbaan was een succes voor iedereen! Plezier voor elke leeftijd. Ook voor volwassenen was dit dikke pret.
springkastelen.
Afmetingen 7 x 5,5, x 5 m. Activiteitencentrum met springgedeelte, klimgedeelte en grote glijbaan. Geschikt voor 15 kinderen. Prijs: € 200 dag - € 300/2 dagen. Bij de huur van 2 attracties ontvangt u 10 korting. Bij de huur van 3 attracties ontvangt u 15 korting. Gratis levering en plaatsing binnen een straal van15 km rond Erpe-Mere. Gratis annulering na overleg bij slecht weer. Bij ons kunt u rekenen op nette, onderhouden springkastelen! Onze springkastelen blijven staan tot het einde van het feest. Afmetingen 4 x 6,50, m. Springkasteel met springgedeelte en glijbaan vooraan in het kasteel.

Contacteer ons