Resultaten voor kostprijs springkasteel

kostprijs springkasteel
Sprinkasteel huren? Verschillende toffe uitvoeringen al vanaf €50!
Prijs €200/dag €100 per extra dag. Prijs €130/dag €80 per extra dag. Prijs €165/dag €85 per extra dag. Springkasteel Disco Fun. Springkasteel Frozen Castle. Springkasteel Klein Konijn. Springkasteel Mini Seaworld. Springkasteel Krokodil overdekt. Springkasteel Disco Fun. Bestek, glazen en servies.
kostprijs springkasteel
Aquapark jump in De Ster.
Zoek Contact Meer. Je bent hier.: Kom in de zomer zwemmen en springen op en rond het Aquapark Jump, een heus springkasteel op het water. Regen of geen regen, het Aquapark blijft open. Heb je het toch iets te koud, dan kan je een wetsuit gebruiken. 8 EUR per uur. Je betaalt ook toegang voor het domein. Bekijk de toegangsprijzen.
Trampolineparken in België: Waar kan je gaan jumpen en springen?
Univerz Jump biedt maar liefst 72 verschillende trampolines waar je compleet kan losgaan. De uitbaters van het trampolinepark, verhuurde eerst springkastelen maar kregen de trampoline-hype snel te pakken. Wat dit park zo uniek maakt, is de 'kids' zone speciaal aangemaakt voor kinderen onder de zes jaar.
Verhuur verkoop van springkastelen en partytenten Springkasteel kopen.
Heb je interesse in één van onze springkastelen om te kopen? twijfel niet om ons te contacteren en kom vrijblijvend het springkasteel bekijken. Goedkoop springkasteel kopen? Een springkasteel kopen aan een zeer scherpe prijs zonder aan kwaliteit in te leveren.
verhuurvoorwaarden springkastelen - www.Jo-jump.be.
Het is niet bedoeld voor volwassenen. Afmetingen: krokodil - voetbal 5.6 m op 5m en hoogte 3.2m en heeft u een vrije ruimte nodig van 9m op 7 m. Afmetingen jungle: 6m x 6m en hoogte 2.75m, maar om dit te kunnen zetten met schuifaf hebt u een vrije ruimte nodig van 10,5m, op 8m blower inbegrepen. De huurderdient het materiaal te controleren bij levering. Indien u gebreken vaststelt aan het sprinkasteel of de blaasinstallatie, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Anders gaan wij ervan uit dat de schade is ontstaan tijdens de huurperiode. Er moet steeds toezicht aanwezig zijn door een volwassene. Gebruik het springkasteel enkel voor wat het dient. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen.De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade aan derden en het schade aan het springkasteel. Een familiale verzekering kan zeker nuttig zijn. Is er schade binnenin het kasteel of aan de voorzijde zichtveld, dan betekent dit totaal verlies voor ons en dient de volledige kostprijs van de goederen betaald te worden. Het springkasteel niet betreden met schoeisel. Geen confetti of eten of drinken op het springkasteel. Scherpe voorwerpen, zoals sleutelhangers of ander hard speelgoed zijn verboden.
kostprijs springkasteel
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over 2dehands Adevinta Sitemap 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Pretpot, meer dan alleen een binnenspeeltuin. PRETPOT.
Privé of met andere feestvarkens? Of zoek je nog een unieke locatie voor je kinderfeest babyborrel, communiefeest, lentefeest? Dan ben je bij de Pretpot aan het goede adres! In 2017 startten we met het verbouwen van de vroegere zaal Molensteen te Tisselt. Deze feestzaal was het ideale decor om de Pretpot verder uit te bouwen. Na het verhuren van springkastelen en feestmateriaal was het immers tijd geworden om onze plannen met de Pretpot verder vorm te geven.De donkere zaal kreeg een grondige opknapbeurt. Er werd een binnenspeeltuin gebouwd waar kinderen van 4-12 jaar zich in kunnen uitleven. Tevens werd het sanitair en de keuken vernieuwd. We willen elk kind een droomfeest bezorgen! Volg onze avonturen op Facebook of Instagram. De Pretpot kan worden afgehuurd tijdens schooldagen van 9u-16u. Enkel de school is dan aanwezig in de zaal. Kostprijs: 5 euro/kind met een minimum van 250 euro. Ook kunnen er workshops gereserveerd worden. Een kinderfeestje kan vanaf 6 kinderen.
Verhuur springkastelen Brugge. Facebook. Instagram. Facebook. Instagram.
11 november 2013 by Olivier. Springkasteel huren in regio Brugge? Eventinators spitst zich naast de verhuring van tenten, feestmateriaal en eventorganisatie ook toe op het verhuren van springkastelen. Hierdoor kan de klant zoveel mogelijk zaken bij 1 leveranciers huren waardoor de kostprijs zal dalen en de samenhang van het evenement gegarandeerd wordt.

Contacteer ons