Resultaten voor klein springkasteel

klein springkasteel
Springkastelen Kids Jump.
Wanneer jullie een springkasteel huren bij Springkastelen Kids Jump is jullie feestje al voor de helft geslaagd. Tijdig reserveren is de boodschap! Ons team staat steeds tot uw dienst en garanderen jullie de beste springkasteel service! Wij verzorgen altijd de plaatsing en ophaling, gratis binnen een straal van 20 km. VOLG ONS OP ONZE SOCIALE MEDIA KANALEN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE PROMO'S' EN WEDSTRIJDEN! Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Info en prijzen. Wat krijg je bij ons? Zeer propere en recente. Snelle en duidelijke communicatie. Wij bieden een totale service. Schrijf je nu in. Bedankt voor je registratie. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, promo's., Springkastelen Kids Jump - Verhuur springkastelen BTW: BE0738.912.742.
klein springkasteel
Klein: CC Belgie.
Afmeting 34, x 3 x 21, Meter LxBxH. Extra Ook binnen te plaatsen Dit springkasteel heeft 2 obstakels glijbaan aan de voorzijde voor nog meer speelplezier. Prijs 100, per dag. Afmeting 38, x 32, x 29, Meter LxBxH. Extra Regendak / Zonnedak.
Springkastelen springlife.
SPLASHY SLIDE FLAMINGO. Heerlijk buiten genieten in de zon. Met deze splashy slide beleef je een. Tijdens deze warme dagen is een beetje verkoeling ook zeker nodig. De Splashy slide kan gebruikt worden met water of zonder badje. Wees er snel bij., want de zomer staat voor de deur! L2,7, m B3,6, m H4,0, m. L5.7 m B4.4 m H4,0, m. Benodigde ruimte achter springkasteel.:
Springkasteeltje Ham.
Een Piraten springkasteel om al uw kleine Piraatjes in te verzamelen! We hebben het allemaal. Een verjaardagsfeestje, communiefeest, lentefeest, babyborrel, straatbarbecue, bedrijfsfeest. Wat de gelegenheid ook is, een springkasteel garandeert plezier voor groot en klein. Voor de eerste 15km leveren en plaatsen we onze grotere springkastelen gratis. Woont u iets verder weg? Geen probleem, maar dan vragen we een kilometervergoeding om tot bij u te springen! Onze kleinere springkastelen zijn bij ons af te halen. Ze zijn gemakkelijk te hanteren waardoor u deze zelf gemakkelijk kunt opzetten en opruimen. U vindt alle correcte info onder het tabje verhuur hierboven.
Springkastelen Verhuur springkastelen en feestmateriaal regio Oudenburg - Bumpi.
Wie durft deze jungle te betreden? Vanaf 100 euro. Een droom voor je kleine prinses! Vanaf 115 euro. Ideaal voor stoere jongens! Vanaf 115 euro. Wij leveren en plaatsen deze springkastelen in een ruime regio rond Oudenburg: Oostende, Gistel, Nieuwpoort, Bredene, Jabbeke, Middelkerke, Ichtegem, De Haan, Blankenberge, Zedelgem, Knokke, Koksijde, Diksmuide, Brugge, Wenduine, Moere, Leffinge, Zevekote, Eernegem, Ettelgem.
springtijd - Verhuur van super leuke springkastelen.
Plooi muren en torens naar binnen en vouw het springkasteel dubbel, zodat de onderkant van het springkasteel aan de bovenkant komt en er geen water kan insijpelen. -Direct na de hevige regenval het springkasteel terug openvouwen en opblazen, zodat het kan drogen. - De blazer van het springkasteel mag NOOIT worden afgedekt. -Indien u het springkasteel meer dan 1 dag huurt, zal de huurder de blazer 's' nachts afkoppelen en veilig opbergen. - Er dient steeds 1 m vrije ruimte rondom het springkasteel te zijn en het mag na opstelling niet meer verplaatst worden. -Gebruik van de attractie is steeds onder toezicht van één of meerdere volwassenen. -De springkastelen zijn ontworpen voor KINDEREN. - De huurder staat in voor de bewaking en de bewaring van het gehuurde materiaal, gedurende de volledige huurperiode. De huurder zal de aangebrachte schade vergoeden en bij diefstal van het springkasteel of onderdelen ervan, de kosten voor de vervanging op zich nemen. - Het springkasteel wordt, indien mogelijk, steeds op een zachte ondergrond geplaatst bij voorkeur op gras.
Klein springkasteel 'Clown' - Budget Rent.
Springkasteel meer dan 2 dagen huren: contacteer ons voor de prijs. Wij leveren geen springkastelen tenzij bij uitzondering en na afspraak. Dit omdat we ons focussen op zelf afhalen en terugbrengen. Jeugd is alles qua jeugdbewegingen, scholen, sportclubs, met doelgroep jeugd. Reserveer Klein springkasteel 'Clown.'
Springkastelen - Springkasteel huren De Springkonijntjes Herne.
Zo voorkom je beschadiging van de buitenzijden. Bij ons betaalt u geen waarborg, enkel de huur van het springkasteel! Onze springkastelen zijn niet zwaar en passen bovendien in de meeste wagens. Een groot springkasteel is een pakket van ongeveer 160 cm op 90 cm. Een klein pakket 140 cm op 75 cm.

Contacteer ons