Resultaten voor springkasteel water

springkasteel water
Springkasteel Star Wars.
Springkasteel Circus mini. Het springkasteel wordt bij u geleverd, klaargezet voor gebruik, afgelaten en terug opgevouwen. In principe dient u enkel te zorgen voor de nodige stroomvoorzieningen 230V. Wij geven een 'slecht-weer-garantie' tot op de dag van de huur zelf dus u kunt zonder stress uw springkasteel maanden op voorhand reserveren!
Springkasteel Huren? SPRINGKING De Specialist In Verhuur!
Water attractie huren. Springkasteel huren bij Springking? Al meer dan 15 jaar is Springking bekend omtrent de verhuur van springkastelen en attracties. Een tuinfeest, verjaardagsfeest of een kinderfeestje? Dan bent u bij Springking aan het goede adres om een springkasteel te huren. Een opendeurdag, sportdag of event waarbij begleiding of toezicht nodig is? Vraag uw offerte op maat. Springking verhuurt verschillende soorten springkastelen en attracties, van groot tot klein, met of zonder schuifaf, sommige zijn overdekt en soms met obstakels in het springkasteel of zelfs interactieve spelletjes en attracties! Voor elke leeftijdsgroep is er zeker een geschikt springkasteel of een toffe attractie.
Springkasteel huren? DobbyFun, uw expert in verhuur van springkastelen.
TIP: Springkastelen zijn niet alleen een uitstekende bron van entertainment voor de kinderen, maar onze overdekte modellen bieden ook bescherming tegen de zon e regen. Springplezier voor groot, klein en volwassenen. De tijd dat springkastelen enkel geschikt zijn voor kleine of grote kinderen is al lang voorbij. Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we naast de traditionele kinderattracties verhuur, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar ook spring attracties voor volwassenen. Neem gerust een kijkje bij onze hindernisbanen, opblaasbare spelenen speciale attractiesideaal voor de grote kinderen van 9 tot 99 jaar oud. Geschikt voor binnen- en buiten. Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u springkastelen te huur voor zowel binnen als buiten. U moet er wel rekening mee houden dat u voor het kleinste springkasteel van 3 op 4 meter al minimaal 20 m oppervlakte moet hebben.
Springkasteel waterwereld verhuur furniere Vichte West-Vlaanderen.
Springkasteel de waterwereld. Een moment geduld. Sprinkasteel de waterwereld. Boven de ingang staan de zeepaartjes je op te wachten. Als u binnenkomt bevind u zich in de echte onderwaterwerled, waar de zeedieren zich amuzeren met de obstakels. Het springkasteel kan u verlaten via de glijbaan onder een toekijkend oog van de dolfijnen.
Zwembadattractie huren - Eventarent.
Voor grote zwembaden kunnen wij springkastelen voorzien die op water kunnen. Deze waterspringkastelen zijn super leuk en uitdagend. Met dit type springkasteel heb je uren water- en speelplezier. Opgelet Dit: kan enkel in zwembaden van minstens 16 op 12 meter.
WoWpark - Waterspeelpark België.
Opblaasbare springkastelen en unieke hindernisbanen op het water. Voor jong én oud, voor particulieren én bedrijven. Een uitje met je familie of vrienden, vrijgezellen of verjaardagsfeest, teambuilding? Het kan allemaal! Geen paniek, onze wetsuits houden je lekker warm en bieden een aangename gevoelstemperatuur in het water.
Springkasteel Super dolfijn te huur.
Springkasteel Super dolfijn te huur. Beschrijving: Dit springkasteel is zeer uitgebreid met een dubbele glijbaan, obstakels, 3D objecten en een plonsbad. Vanaf de glijbaan kan het water in worden gegleden. Het Multiplay Super springkasteel Dolfijn is een mooie attractie voor jong en oud. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende kasteel!
Het grootste waterpark van België in De Vossemeren.
Limburgse Peel Limburg Nederland. Parc Sandur Drenthe. De Huttenheugte Vernieuwd Drenthe. Le Lac d'Ailette' Picardië. Les Trois Forêts Moselle Lorraine. Villages Nature Paris Parijs - Île De France. Les Landes de Gascogne Nieuw Nieuw-Aquitanië. Les Bois-Francs Normandië. Les Hauts de Bruyères Sologne. Le Bois aux Daims La Vienne. Park Allgäu Zuid-Duitsland. Bispinger Heide Vernieuwd Lüneburger Heide. Park Bostalsee Saarland. Park Hochsauerland Nordrhein-Westfalen. Park Nordseeküste Nordseeküste. Park Eifel Rijnland. Boek nu, beslis later. Familie -en 55 korting. Ontdek Center Parcs. Meer Center Parcs. Nieuw bij Center Parcs. Op vakantie met.
Reglement en voorwaarden Spring Kids.
- De muren naar binnen plooien. - Springkasteel dubbelvouwen zodat er niet veel water kan inlopen. - Indien het toch open blijft liggen, sijpelt er water in het binnenste en ontstaat er schadediedoor de huurder dient betaald te worden. BELANGRIJK: na regen het kasteel zo snel mogelijk terug opblazen zodat het kan drogen. NB: om misverstanden te vermijden: overdekte springkastelen zijn bedoeld als zonnewering en niet zozeer als bescherming tegen de regen. Een zekere bescherming tegen de regen is aanwezig, maar toch zal nog steeds regenwater doorsijpelen. 11 GEBRUIK VAN DE ATTRACTIES.: Brillen, schoenen, sleutelhangers of andere puntige voorwerpen zijn strikt verboden tijdens het gebruik van het luchtkasteel. Dit om materiële en lichamelijke schade te voorkomen. Verboden om op de muren te klimmen of te hangen. Verboden te roken, te eten of te drinken op het kasteel. Het voorste gedeelte dient enkel als opstap. Hierdoor is het uit veiligheidsoverwegingen ook verboden hierop te springen. EEN SPRINGKASTEEL IS ONTWORPEN VOOR KINDEREN EN NIET VOOR VOLWASSENEN.

Contacteer ons