Resultaten voor springkasteel peuter

springkasteel peuter
Springkastelen.
De stormbaan zit vol met prachtige animatie afbeeldingen en 3D-objecten die helemaal passen bij het Jungle thema. View the embedded image gallery online at.: Klik op een foto voor een vergroting. 9 x 3,8, x 5 meter LxBxH. tot 8 kinderen. Weekdag 2 weekdagen Zat zondag, en feestdagen Weekend zatzon Midweek Week ma-zo. Deze stormbaan, met een lengte van 8 meter, kan door zijn geringe afmetingen op vrijwel elk evenement of feest worden geplaatst. Omdat de baan een dubbel parcours bevat kunnen twee spelers tegelijk over de baan om de diverse obstakels te overwinnen. De Krokodil Run is voorzien van mooie animaties in krokodillenthema en 3D krokodillen in de baan. Door dit spelelement is de attractie nog leuker en aantrekkelijker. Dit springkasteel kan binnen geplaatst worden indien de hoogte van de zaal 3,30, meter bedraagt.
blitzzco.be
Softplay: gevarieerd pakket - Pump Jump springkastelen.
Tot slot maken 3 schommelstoeltjes geel, groen, rood de softplay set compleet. Deze softplay set staat op zichzelf maar kan ook een leuke aanvulling zijn op uw springkasteel bij babyborrels, verjaardagsfeestjes, communies., Indien de set samen met een springkasteel wordt aangeleverd, geldt de afhaalprijs €70,-.,
Springkastelen 't' Barbeknoeierke.
Het mag nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen. Houd verder rekening met de volgende aandachtspunten.: Zorg ervoor dat de plek waar het springkasteel komt te staan, makkelijk te bereiken is vanaf de straat. met steekwagen berijdbare doorgang van minimaal 1,5, meter zonder trappen. Achter het springkasteel hebben wij, binnen een straal van 1,5, meter., een stopcontact of verlengkabel nodig 220V, 16A - onbelast. Bij regen mag het springkasteel niet onopgeblazen plat blijven liggen! Regenwater dringt binnen door de naden, waardoor. het springkasteel loodzwaar wordt. Niet meer beschikbaar. 4m x 4,5m, met dak. 3,5m, x 3,5m., Nijverheidsweg 14, 3960 Bree T. 32 0 89 46 39 49. Sluitingsdagen dinsdag en woensdag. Volg 't' Barbeknoeierke op social media.: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en geniet van onze promos.:
Peuterspelen voor kleuters en peuters te huur - Eventarent.
Kleine springkastelen op maat van de peuter zijn ideaal. Deze trekken meestal niet de aandacht van de grotere kinderen en zo kunnen de kleintjes zelf ontdekken, springen en plezier hebben. Onze favoriete peuterspringkastelen. Bij Eventa Rent bieden we kleine springkastelen aan. Deze springkastelen zijn leuk, niet te groot en springplezier is er verzekerd. Bekijk ze zeker allemaal eens want er zijn verschillen: sommige hebben obstakels, een klimmuurtje en/of een glijbaan. Onze favoriet: Bounce konijn. Leuk voor jongens en meisjes, makkelijk om als ouder mee een oogje in het zeil te houden en gewoon echt leuk met de extra wortelobstakels. Andere springkastelen dieleuk zijn voor peuters en voor andere leeftijden zijn onze combofunspringkastelen. Deze springkastelen zijn helemaal in thema met springvlak, klimmuur, glijbaan en obstakel. Daarnaast zijn deze springkastelen ook overdekt waardoor je kan springen door weer en wind. Uiteraard zijn onze andere springkastelen ook leuk voor de 2 tot 4 jarigen maar dit zijn onze favorieten waarbij we merken dat kleuters enorm genieten. Als je veel verschillende leeftijden van kinderen verwacht is het ideaal om zowel een groot springkasteel of hindernissenbaan te voorzien in combinatie met een van bovenstaande springkastelen.
Springkastelen Jumping Jack Ham.
Zin in meer? Bij Springkastelen JJ kan je kiezen uit de leukste voordeelpakketten: Peuter, Family, Event, of stel zelf je voordeelpakket samen! Ontdek de voordeelpakketten. Ons aanbod springkastelen. Springkastelen JJ beschikt over tal van indrukwekkende springkastelen! Mooi weer topper! Mooi weer topper! ONTDEK ZE ALLEMAAL. PIRAAT of PRINSES. BEKIJK ZE ALLEMAAL. Nog meer speelplezier? Zeer" tevreden over de service! De dochter was superblij met haar prinsessenspringkasteel. Vriendelijk team, proberen alles eraan te doen om het naar jouw wensen te laten verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar." Super mooie site mooie springkastelen. mvg FRITUUR BART. Jullie zijn top! De service bij het opbouw en tijdens het afbreken zijn zeer goed tot uitsteken.Ik vind het ook fijn dat ze op voorhand komen kijken voor welk kasteel je plaats hebt. Zeker voor mensen met een klein tuintje. Wij hebben afgelopen weekend het disco fun springkasteel gehuurd en wij zijn zeer tevreden!
Jumperke Playground.
Spring Sprong Festival. Bautersemstraat 57, 2800 Mechelen. Organisator: Moedig Vrij. 31 02 APR. GC klein Boom. Mechelbaan 604, 2580 Putte. 29 31 OKT. Wil je als gemeente, vereniging, zelf een playground kunnen aanbieden? Van offerte voor de producten tem volledige totaalconcept qua organisatie is mogelijk. Vul onderstaand formulier in voor en ontvang een offerte op maat. Sporthal of grote zaal ter beschikking? Vraag en/of opmerkingen? Beschikbare ruimte in lengte en breedte. Feestje op de planning? Een Springkasteel scoort altijd. Keuze uit meer dan 200 springkastelen.
springkasteel peuter
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over 2dehands Adevinta Sitemap 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Peuter- en eerste kleuterklas De Zwaan Page 5.
de vriendjes van juf Maureen op het springkasteel. 8 jaar geleden. Heerlijk ravottend op het springkasteel Deze fotos slopen zopas onze website binnen. Voetbal op de Zwaan. 8 jaar geleden. Vrijdag 20 juni stond onze jaarlijkse voetbalcompetitie op de agenda.

Contacteer ons