Resultaten voor springkasteel minions

springkasteel minions
Aanbod janssenkardasenzn.be.
Ons aanbod is bescheiden maar meer als voldoende! Voor ieder wat wils! Wij proberen ook zoveel mogelijk up-to-date te zijn en regelmatig nieuwe aankopen te doen. Prijs voor één springkasteel. voor één dag. 21 - 30 - 60. 25 - 50.
springkasteel minions
Minion 3D: springkasteel huren met glijbaan Minion figuren.
Categorie: Springkastelen Tags: Minions, Tekenfilm. Dit opblaasbare springkasteel met het thema Minions huren? Krijgt u of uw kind maar niet genoeg van de Minions op televisie, dan is dit volledig overdekt springkasteel met buitenglijbaan zeker iets voor hen! De kinderen kunnen zich uitleven als echte superschurken en superhelden.
Springkasteel Minions Obstakels huren Verhuur springkastelen en attracties Click Rent.
Springkasteel Minions Obstakels. Click-Rent Aanbod Springkastelen Springkasteel Minions Obstakels. Springkasteel Minions Obstakels huren vanaf €120,00., Springkasteel Minions Obstakels omschrijving. Springkasteel Minions obstakels huren. Kinderen zijn gek op de lieve kleine MINIONS. Wedden dat ze al even grappige tuimelingen uithalen in dit hippe springkasteel?
Springkastelen - Van Gorp EVENTS.
Een categorie selecteren. Eten en drinken. Geen producten in de lijst. T 32 14 55 52 89. M 32 496 33 54 65. BTW BE 074 340 5129. Jade kadertent Pagodetent Parasol sfeer stapelstoel Steigerhout stertent Stoelen tafels tuinstoel winter Zitten.
Springkastelen huren. Facebook. YouTube. Instagram.
Op deze pagina vind je ons volledige assortiment aan springkastelen terug. Hier kan je gemakkelijk en snel je gewenste springkasteel reserveren. Flexibele levering op vrijdag vanaf 8u tot 18u ophalen op maandag vanaf 8u tot 20u 2 volledige dagen springen ZA -ZO aan dagprijs!
Categorie.
Jungle fun is het broertje van Madagascar. Ook hier spreken de tekeningen tot de verbeelding van de. Madagascar bouncer €100. Wie kent er de dieren van Madagascar niet? Dit springkussen heeft het allemaal. Een mooie oppervlakt. Puppy springkasteel €100. Onze puppy is de lieveling van de kleinsten. Met zijn prachtige tekeningen spreekt hij tot de verbee. Draakje luchtkussen €100. Draakje is een springkasteel met veel uitstraling. Door zijn grote aaibaarheidsfactor ideaal voor al. Leo is geschikt voor alle kleine leeuwen onder ons. Volledig overdekt, met een prachtige print en do. Spiderman klein €85. Deze spiderman is ideaal voor de kleinere stoere helden onder ons. Mooie print, obstakels en een glij. Onze Princess bouncer is geschikt voor alle prinsessen en koninginnen. Dit springkasteeltje bestaat u. Deze minions is de lieverd onder onze springkastelen. Geschikt voor kleuters en peuters tot 6 jaar, z. Mickey mini €85.
Minions Springkastelen-dilsen.be.
Het is gekken, lachen en spelen vanaf het moment dat jullie het kasteel opbouwen totdat het weer afgebroken wordt. Van de minions zal je beslist geen spijt hebben het is echt een topper het is het meest complete plezier dat je kan vinden. Je kan er rollen en bollen. Er komt geen einde aan. Met zijn glijbaan kun je het kasteel op een toffe manier verlaten maar je kan er ook uren in vertoeven. Op dit kasteel is er voor elk wat wils, je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken dat er verveling gaat optreden. Aantal Personen Max 10. De springkastelen zijn enkel te gebruiken door kinderen TOT 14 jaar. Altijd verplicht onder toezicht van een volwassenen. Niet klimmen op muren of aan de constructie hangen. Verboden met schoenen te betreden. Breekbare of scherpe voorwerpen zijn verbonden. Eten, drank en andere vloeistoffen zijn niet toegelaten. Maximaal aantal toegelaten kinderen niet overschrijden. Bij lichte regenval het springkasteel opgeblazen laten, bij hevige regen aflaten en toedekken.
Ons aanbod - WonderSpring.
Niets is leuker dan lekker rondspringen in een springkasteel! Wie houdt hier nu niet van? We hebben een aanbod van springkastelen in verschillende groottes en soorten. Met of zonder obstakels. Zelfs een volledige discotheek en groot en klein formaat! Contacteer ons of vraag een offerte.

Contacteer ons