Resultaten voor aftrekbaar

aftrekbaar
Welke belastingen zijn fiscaal aftrekbaar? Lauwers Fiscale Advocaten.
Elke belasting die rechtstreeks wordt geheven op de belastbare winst van de onderneming is in beginsel niet als beroepskost aftrekbaar. Derhalve zijn bijvoorbeeld de personenbelasting en de aanvullende gemeentebelasting niet aftrekbaar. Elke belasting die niet het karakter heeft van een inkomstenbelasting, is daarentegen wel aftrekbaar als beroepskost.
aftrekbaar
Relatiegeschenken fiscaal aftrekbaar - Pasco Gifts.
Kleinere geschenken promotieartikelen die bedoeld zijn als reclame kan je volledig aftrekken als ze een geringe waarde hebben, veelvoudig worden verspreid en de naam van jouw bedrijf blijvend en opvallend wordt vermeld. Promotie- en reclameartikelen zijn voor 100 aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Wanneer geen naam of reclametekst is aangebracht zijn ze voor 50 aftrekbaar. Algemene regel: reclameartikelen zijn voor 100 aftrekbaar. Ze moeten bestemd zijn voor brede verspreiding, met geringe waarde zonder dat dit in de wet bepaald wordt en op duurzame en zichtbare wijze de naam van de donerende onderneming dragen. Btw reclameartikelen en promotiemateriaal: de btw op reclameartikelen is voor 100 aftrekbaar. Is de aankoopprijs hoger dan 50 Euro, dan is de btw niet aftrekbaar. Voorbeeld: ter promotie van je bedrijf of merk laat je 100 mokken bedrukken of koop je 500 paraplu's' bedrukt met je logo.
aftrekbaar
Fruit op het werk is 100 fiscaal aftrekbaar Fruitsnacks. Close and delete.
100 fiscaal aftrekbaar. Fruit op het werk is 100 fiscaal aftrekbaar. Fruit op het werk is voor 100 fiscaal aftrekbaar! Dit omdat het je personeel en werksfeer ten goede komt. Fruit is op het werk is dus niet enkel gezond, gratis én motiverend voor je werknemers, ook het bedrijf wordt door de overheid beloond.
ikkoopuwhuis.be
Aftrekbaar - 2 definities - Encyclo.
Verbuigingen: aftrekbaarderVerbuigingen: aftrekbaarst van kosten die men van het inkomen mag aftrekken en waarover men dan ook geen belasting hoeft te betalen Voorbeeld: De hypotheekrente op de eigen woning is een voor de belast. Gevonden op https://www.woorden.org/woord/aftrekbaar.: 1 Belastingterm 2 Voor aftrek in aanmerking komend.
aftrekbaar
Zorgkosten aftrekbaar 2022: Wat is mogelijk? - Zorgwijzer.
Reiskosten in het kader van ziekenhuisbezoeker zijn aftrekbaar als wordt voldaan aan de volgende voorwaarden.: Jij en de zieke samen een huishouden hebben/hadden. Er regelmatig bezoek plaatsvindt. De zieke in één langer dan één maand in het ziekenhuis ligt in verband met eenzelfde ziekte/aandoening.
aftrekbaar
Aftrekbare kosten als zelfstandige: welke uitgaven breng je in?
Als je een gedeelte van de woning gebruikt voor je zelfstandige activiteit, dan mag je kosten zoals onroerende voorheffing, verwarming en elektriciteit aftrekken in verhouding tot het beroepsmatig gebruik van de woning. Gebruik je een bureauruimte die 10 bedraagt van de oppervlakte van de woning, dan kunnen de kosten ook voor 10 ingebracht worden. Deels aftrekbare kosten. De aftrek van de aankoopprijs van een auto varieert tussen de 40 en 100, afhankelijk van de CO 2 -uitstoot en de brandstof van de wagen. De regels over de fiscale aftrekbaarheid van je autokosten lees je hier. Professionele restaurantbezoeken zijn voor 69 aftrekbaar.
aftrekbaar
Een paar voorwaarde om uw kosten af te trekken van uw winst.
De erelonen voor fiscaal advies zijn aftrekbaar, want ze zorgen ervoor dat u meer nettoinkomsten overhoudt en minder belastingen betaalt. Een restaurantbezoek is aftrekbaar als u bewijst dat u er bent gaan eten met een professionele relatie. Een computer is aftrekbaar als u kunt bewijzen dat u hem gebruikt voor uw beroepsactiviteiten.
aftrekbaar
Fiscale aftrekbaarheid maaltijdcheques Sodexo België.
De Sodexo maaltijdcheques zijn fiscaal aftrekbaar, maar dat geldt enkel wanneer aan alle hierboven vermelde voorwaarden is voldaan. Wat zijn de voordelen voor de werkgever? Hoewel deze oplossing deel uitmaakt van het loonpakket, wordt deze bij wet gedefinieerd als een belastingvrij sociaal voordeel.
website hoger in google

Contacteer ons